HomeAnalize › Urmareste meciurile favorite in direct pe cele mai populare platforme mobile

Urmareste meciurile favorite in direct pe cele mai populare platforme mobile

Cei mai impatimiti fani ai sportului urmaresc meciurile favorite pe orice platforma. Cele mai populare meciuri din acest sezon sunt transmise in direct si pe platformele mobile acolo unde cei mai cunoscuti operatori din Romania ofera acces gratuit abonatilor din retea sau celor care doresc sa urmareasca meciuri live contracost. Mai jos ti-am pregatit cu ajutorul celor de la Pariuri.com cele mai populare platforme unde poti urmari meciurile favorite din acest sezon.

Orange TV GO

Operatorul de telefonie mobila si televiziune Orange pune la dispozitie clientilor sai o platforma speciala compatibila cu telefoanele mobile si tablete. Orange TV GO ofera acum acces gratuit doar abonatilor Orange la posturile TV Eurosport 1 si 2, Dolce Sport 1,2,3,4,5 si 6. Daca inca nu ai un abonament la Orange, trebuie sa tii cont de faptul ca ai acces la Orange TV GO doar daca optezi pentru un pachet de televiziune prin satelit sau cablu. Aplicatia mobila se poate descarca pe dispozitivele mobile cu IOS si Android.

Digi Online

Digi este unul din cei mai populari operatori de televiziune care aduce in Romania si majoritatea meciurilor importante in acest sezon din campionatele de top si Liga Campionilor. Cu ajutorul aplicatiei Digi Online ai acces la meciurile favorite pe calculator, telefon sau tableta. Posturile disponibile prin Digi Online sunt Digi Sport 1,2,3,4,5,6 si Eurosport 1 si 2.

Pentru a urmari meciurile preferate prin Digi Online este necesar sa fii abonat Digi. Conexiunea la aplicatie se poate face doar prin Digi Net Mobil sau Digi Wi-Fi. Digi Online se poate descarca gratuit pe Android si IOS sau Windows Phone. Ce meciuri poti vedea la Digi?

Digi Sport ofera in acest an toate meciurile din Liga 1 si Liga 2 plus meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial. In plus operatorul de televiziune ofera exclusivitate pentru campionatele de top din Spania, Italia si Franta. Pe langa fotbal, pe Digi Online ai acces la Moto GP, cele mai importante turnee de tenis si DTM.

Telekom TV

Telekom TV este singurul operator din Romania care iti ofera acces la posturile Dolce Sport 1,2,3,4,5,6. Urmareste meciurile preferate si pariaza cu ajutorul tipsterilor Pariuri.com pe cele mai populare platforme de pariuri online. In timpul pariurilor live poti vedea meciurile preferate la TV oriunde si oricand folosind aplicatia de la Telekom.

La Dolce Sport poti urmari in acest sezon toate meciurile din Liga Campionilor si Liga Europa. In plus ai acces la meciurile din Liga 1 si La Liga plus toate cursele din Formula 1. Operatorul a achizitonat toate meciurile din noul sezon NBA, asa ca fanii fotbalului american au acum unde vedea meciurile echipelor preferate din America.

Accesul la Telekom TV se face gratuit pentru toti abonatii. In plus, cei care vor sa vada meciurile preferate pe Dolce Sport si Eurosport, pot opta pentru un abonament de 3.19 euro/luna. Aplicatia Telekom TV este disponibila pe IOS si Android.

Eurosport Player

Serviciul Eurosport Player iti pune la dispozitie cele mai populare canale de sport, Eurosport 1 si Eurosport 2. Poti avea acces pe platformele mobile pe telefon si tableta. Pe cele mai populare canale de sport poti urmari de oriunde si oricand meciurile din campionatul englezesc de fotbal, competitii din sporturi cu motor, raliul Dakar plus o multime de alte evenimente din tenis sau snooker.

La aplicatia Eurosport Player ai acces de pe orice platforma mobila achizitionand un abonament de 5 euro/luna. Pentru abonamentele incheiate pe o perioada de minim 12 luni se ofera o reducere pana la 20 de euro. Poti descarca gratuit aplicatia Eurosport Player pe dispozivele care folosesc Android sau IOS.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>