HomeAnalize › Topul caselor de pariuri recomandate de către experții PariuriX

Topul caselor de pariuri recomandate de către experții PariuriX

Businessman getting in a maze

Businessman getting in a maze

Topul caselor de pariuri online licențiate în România recomandate de către experții PariuriX este probabil cel mai relevant clasament al operatorilor care activează pe piața locală de jocuri de noroc. Chiar dacă nu avem nici măcar 20 de operatori pe lista actuală a ONJN-ului, ne este foarte greu să spune care este numărul unu. Asta se întâmplă deoarece concurența este acerbă și bătălia se dă la un nivel superior. Astfel, chiar dacă avem opțiuni relativ puține, dacă este comparăm cu situația regăsită înainte de reglementarea jocurilor de noroc online ce a avut loc în vara anului 2015, există în acest moment 5 agenții de pariuri online care oferă servicii de calitate – pe care le puteți găsi accesând pagina: Top case de pariuri recomandate de PariuriX.com.

Criteriile de selecție
În primul rând, trebuie să presupunem că pariorii care chiar își pun problema găsirii operatorului care ar putea fi cel mai potrivit pentru stilul lor de joc respectă o strategie – oricare ar fi aceasta. Cei care joacă haotic nu pot câștiga în mod constant și rareori pot să realizeze ceva profit.

În funcție de metoda de joc, de strategia de money management, de sporturile, ligile și tipurile de pariu pe care obișnuiește să joace, jucătorul trebuie să stabilească propriile criterii de selecție. În ceea ce privește realizarea acestei analize, cel mai interesant lucru este că de cele mai multe ori rezultatul este unul multiplu, și anume pariorul descoperă că este cel mai profitabil să aleagă mai multe agenții la care să joace.

Jucătorii care vor să transforme această activitate de divertisment într-o ocupație își vor deschide cont la cel puțin 3 din cele 5 case de pariuri recomandate de comunitatea pariorilor din România.

De ce alegerile vor fi bazate pe cele 5 agenții de top sugerate?
După cum spuneam la începutul acestui articol, nu avem nici măcar 20 de case de pariuri online licențiate în România, fapt pentru care trebuie să ne limităm la ce avem. Eu, personal, nu mi-aș deschide cont la niciuna dintre celelalte agenții care activează la noi pentru că:

 • Au fost raportate probleme vizavi de interfața de pariuri, atât pre-meci, cât și live;
 • Cotele oferite sunt destul de mici și câștigurile vor fi micșorate în mod dramatic pe termen mediu și lung;
 • Există riscul să fiu limitat brusc după câștigarea primelor pariuri;
 • Nu mă pot bucura de o experiență rapidă de navigare și parieze care rulează 24 de ore din 24;
 • Pot pierde sume importante din cauza unor probleme tehnice (spre exemplu pentru că nu pot închide pariul);
 • Nu-mi place să fiu întârziat atunci când trebuie să-mi încasez banii.
Hunter S. Thompson

Hunter S. Thompson

Într-un articol cu sfaturi de pe PariuriX.com am găsit și câteva citate interesante, însă cel care mi-a sărit în ochi a fost cel al lui Hunter S. Thompson, care spunea: „Sunt multe lecții dure care vor fi învățate în timp ce pariezi, dar cea mai dură dintre toate este diferența dintre a te distra și a fi inteligent.”

Jurnalistul american avea mare dreptate: cei care vor să fie inteligenți, nu se lasă luați de val, nu merg cu mulțimea și nu lasă ca lucrurile să meargă la întâmplare. Deși adesea pot fi asociate cu o joacă, pariurile pot fi profitabile în mod constant și pe termen lung numai dacă sunt tratate cu maxim respect, interes și acest lucru presupune multă dedicare, informare și muncă.

Social Share Counters

4 Comments.[ Leave a comment ]

 1. I wwas curious iff you ever considered changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to
  say. Butt maybe you cohld a little more iin the way of content so psople could connect with it
  better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.
  Maybe you could space iit out better?
  evforsale.com

 2. Hellо Dear, are you really visiting this web page on a regular basis,
  if so then you wiⅼl without doubt get nice experience.

 3. Thanks for the good writeup. It in reality was a leisure account it.
  Look complicated to more added agreeable from you! However, how could we
  communicate?

 4. Marvelous, what a webpage itt is! This website provides useful facts too us, ksep it up.

  Farmacología deportiva web page
  atleta

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>