HomeCârcoteli sportive › Să fie oare anul Blanco în Spania?

Să fie oare anul Blanco în Spania?

În acest weekend, Real Madrid s-a distanţat la 7 puncte de locul doi şi are prima şansă la câştigarea trofeului de campioană după patru ani de secetă. Barcelona nu a reuşit decât un egal alb la Villareal (0-0), în timp ce madrilenii au învins cu 3-1 pe Zaragoza.

De altfel, mai sunt 18 etape şi nu am avut  meciul direct El Clasico din retur, dar, cu toate astea, la ce evoluţie constantă are Realul în acest campionat, cu 15 victorii şi doar o singură înfrângere în 16 etape, şi aceea în faţa Barcei, ne face să ne gândim că e anul Blanco în Spania şi că “albii” nu mai pot rata titlul.

Urmează al 32-lea titlu de campioană în vitrina de pe Bernabeu sau se va întâmpla vreo nenorocire pentru fanii Realului şi va reveni Barcelona şi le va fura titlul de sub nas madrilenilor? Ca şi suporter care îndrăgeşte Realul, mă bucur că s-au distanţat la şapte puncte şi sper să rămână aşa, dar ca şi om realist, Mourinho şi toată echipa nu trebuie să se culce pe o ureche, campionatul încă e lung şi se pot schimba multe. Categoric, nu trebuie să se creadă încă campioni.

Pare că revenirea pe teren a brazilianului Kaka, alături de Ozil şi Ronaldo la mijloc, cu Granero si Alonso în spatele lor, iar Benzema vârf de lance în atac, pare să fie formula ideală aleasă de Mourinho. Şi cu Zaragoza au fost conduşi cu 1-0, dar se pare că Realul funcţionează mai bine atunci când se află sub presiunea rezultatului şi a întors rapid meciul  în favoarea sa.

Oare există şanse ca Mourinho să se răzgândească în ceea ce priveşte viitorul său la Real, dacă la finalul campionatului va ocupa acelaşi loc, iar Perez îi va propune să mai rămână cel puţin încă un sezon? Greu de crezut că-l vei întoarce din drum pe portughez, mai ales că, nu e tocmai omul care să dea înapoi de la ceva. Oricum, zvonurile îl dau pe Mou înapoi în Anglia, probabil la City, dar va fi greu, mai ales că şi Mancini o duce bine în Premier League, după ce i-a dus pe “Cetăţeni” pe primul loc şi au prima şansă la titlu.

Foto dailylife.com
Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>