HomeAnalize › Real Madrid se scufunda asemenea Titanicului

Real Madrid se scufunda asemenea Titanicului

real madrid se scufundaDupa ce etapa trecuta nu au reusit decat un egal pe Bernabeu in fata celor de la Espanyol, galacticii au venit foarte motivati pe La Rosaleda, unde singura optiune era victoria. Meciul a inceput cu o surpriza de proportii, portarul Casillias fiind lasat pe banca de Mourinho, cel mai probabil in urma unui nou conflict avut in ultimele zile. Desi toata lumea neaga existenta unui conflict in vestiarul Realului, acest gest de autoritate al lui Mourinho a pus cat se poate de clar punctul pe i. Cu presiunea victoriei Barcelonei in fata celor de la Vallaloid, meciul a inceput frumos iar ocaziile nu au intarziat sa apara. Prima repriza a fost dominata usor de Real iar pauza nu parea decat sa amane un inevitabil gol al oaspetilor.

Inceputul reprizei a doua a adus golul mult asteptat, doar ca marcatorul a fost Isco, proaspatul castigator al trofeului Golden Boy. Din acest moment, Realul s-a trezit la realitate si si-a dat seama ca nu mai poate astepta sa marcheze un gol din inertie. Dupa 17 minute, speranta revine in sufletul madrilenilor, cand in urma unui sut ratat al lui Benzema, Sanchez inscrie un autogol. Purtati de valul de entuziasm, campionii au inceput sa preseze tot mai mult, dar doar timp de 7 minute, cand in urma unei combinatii foarte frumoase R. S. Cruz inscrie un gol care ii readuce pe galactici cu picioarele pe pamant. Dupa alte 3 minute R. S. Cruz realizeaza dubla si deja victoria celor de la Malaga parea tot mai sigura. Rezultatul final a fost stabilit de Benzema, dupa o  greseala a apararii gazdelor.

Cu 7 puncte in spatele rivalilor Atletico Madrid si 16 in spatele Barcelonei, lupta pentru titlul pare incheiata pentru actuala campioana a Spaniei. Rezultatul din Cupa Regelui impotriva celor de la Celta Vigo a fost confirmarea faptului ca egalul din etapa trecuta nu a fost o greseala imensa a Realului. Cel mai probabil Mourinho se va concentra pe Liga Campionilor, singura lui sansa de a mai salva ceva din acest sezon dezastruos de La Liga.

Foto: Mario Andrić-Vukančić

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>