HomeCârcoteli sportive › Pep Guardiola va antrena in Germania

Pep Guardiola va antrena in Germania

guardiola-bayern-munchenDupa ce in Mai 2012 Pep Guardiola a parasit Barcelona pentru o binemeritata pauza, recent a reintrat recent pe piata locurilor de munca, si cel mai probabil nu a facut-o cu emotii. CV-ul sau este de invidiat, in 4 ani reusind sa castige 14 trofee: 2x Liga Campionilor, 3x La Liga, 2x Campionatul Mondial al Cluburilor, 2x SuperCupa Europei, 1x Cupa Regelui si 3x SuperCupa Spaniei. Cum era de asteptat, marile cluburi europene s-au aratat interesate si au trimis neoficial unele oferte dar Pep, gentleman ca intotdeauna, nu a acceptat decat negocieri oficiale.

In ultimele zile desi a fost liniste, negocierile au intrat in linie dreapta si astfel Guardiola va antrena din vara pe Bayern Munchen. Desi nimeni nu se astepta la o asemenea mutare, diferenta de stil fotbalistic fiind destul de mare, se pare ca Pep vrea sa demonstreze ca este totusi un antrenor mare, fara sa aiba la dispozitie o super echipa, dar totusi sa aiba in subordine jucatori care stiu ce inseamna sa alerge timp de 90 de minute. Desi Bayern merge bine in campionat si se indreapta catre un nou titlu, retragerea actualului antrenor, Jupp Heynckes, creeaza ocazia perfecta pentru revenirea lui Guardiola in fotbalul mare.

Karl-Heinz Rummenigge a declarat: Suntem foarte incantati de faptul ca am reusit sa il convingem pe expertul in fotbal Pep Guardiola, care a fost contactat de multe cluburi mari ale Europei, sa devina antrenorul principal la Bayern Munchen.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>