HomeCârcoteli sportive › Djokovic și Murray se califică în optimi la Shanghai

Djokovic și Murray se califică în optimi la Shanghai


Știri tenis Shanghai
: Novak Djokovic debutează fără probleme în turneul „Shanghai Rolex Masters” (dotat cu premii în valoare de 5,8 milioane de dolari), penultimul turneu Masters 1000 al sezonului, care se dispută pe cimentul metropolei chinezești. Sârbul a trecut cu foarte mare ușurință de cel de-al doilea tur al turneului, dispunând cu 6-2, 6-3 de bulgarul Gregor Dimitrov, un jucător care este considerat unul din tinerii cei mai promițători ai tenisului mondial. Dimitrov a reușit să-i facă față lui Djokovic doar 53 de minute, fără să reușească să-și creeze nici o minge de break. Djokovic este în formă foarte bună și are șanse foarte mari să revină pe prima poziție a clasamentului ATP până la sfârșitul sezonului. În optimi, sârbul va da piept cu Feliciano Lopez, care a dispus pe parcurs de Philipp Kohlschreiber, numărul 16 mondial.

Lui Andy Murray i-a fost și mai ușor să ajungă în optimi. Scoțianul nu a trebuit nici măcar să intre pe teren. Neamțul Florian Mayer, care ar fi trebuit să fi fost adversarul lui Murray, a dat forfait din cauza unei probleme la torace. A părăsit turneul și japonezul Kei Nishikori după succesul obținut în turneul de la Tokyo. Nishikori a fost învins de către Sam Querrey cu 2-6, 6-1, 6-4 după ce conducea cu 4-1 în cel de-al treilea set.

A obținut calificarea în optimi și cehul Tomas Berdych , cap de serie numărul 4, care a dispus în două seturi de italianul Andreas Seppi, scor 6-3, 6-3. Berdych i-a furat de trei ori serviciul adversarului și l-a învins pe Seppi într-o oră și 19 minute.

 

Rezultate meciuri turul 2:

Feliciano Lopez – Philipp Kohlschreiber 6-3, 6-4

Tomas Berdych – Andreas Seppi 6-3, 6-3

Sam Querrey – Kei Nishikori 2-6, 6-1, 6-4

Stanislas Wawrinka – Denis Istomin 6-4, 4-6, 6-4

Novak Djokovic – Grigor Dimitrov 6-3, 6-2

Andy Murray – Florian Mayer (forf.)

Marcos Baghadatis – Milos Raonic 7-6 (4), 6-7 (5), 7-6 (3)

 

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>