HomeCârcoteli sportive › De Jong se inspiră din campionii Olandei de odinioară

De Jong se inspiră din campionii Olandei de odinioară

Când era copil, olandezul îi urmărea pe compatrioții săi care evoluau la AC Milan și visa să-i poată imita: „Au plecat mulți jucători valabili, însă sunt convins că putem fi competitivi în campionat, Liga Campionilor și Coppa Italia. Îmi place provocarea lansată de club”

Serie A, știri fotbal: A plecat de la Manchester City, campioana Angliei, însă s-a dus la un club care pentru un olandez înseamnă mai mult decât doar o nouă echipă. Chiar dacă a trecut mult timp de când AC Milan comanda în Italia și în lume cu jucători precum Rijkaard, Gullit și Van Basten, Nigel De Jong își amintește bine perioada aceea și de asta a fost atras întotdeauna de „Rossoneri”.

Nigel De Jong

Mijlocașul achiziționat de italieni cu puțin înainte de încheierea perioadei de mercato a declarat într-un interviu pentru Sky Sport 24: „Îmi vine să zâmbesc când aud numele lor, deoarece când eram mai tânăr urmăream întotdeauna partidele din Serie A în care jucau Van Basten, Gullit, Rijkaard și Seedorf. Mă uitam la meciurile lui AC Milan din anii ’80 și începutul anilor ’90 și visam să ajung să joc la această echipă. Până la urmă iată-mă aici, iar pentru această șansă trebuie să le mulțumesc olandezilor care au evoluat aici înainte de mine. AC Milan mi-a făcut o impresie grozav de bună, inclusiv centrul sportiv de la Milanello. Oricărui jucător i-ar place să se antreneze aici, iar eu sunt fericit că am această șansă. Nu a fost ușor, am ajuns în ultima zi a perioadei de transferuri, însă echipa m-a acceptat imediat, sunt foarte fericit”.

„Acesta este un an deosebit pentru AC Milan deoarece au plecat mulți jucători importanți, printre care și Ibrahimovic și Thiago Silva. Îmi place această provocare, este asemănătoare cu aceea pe care am trăit-o la Manchester City acum 4 ani. Și AC Milan este acum într-o perioadă de tranziție. Cei mai buni jucători au fost vânduți, unii stâlpi au plecat, echipa este acum tânără, însă acest lucru nu schimbă faptul că Milan joacă să câștige. Sunt mândru că pot lua parte la acest proiect și țin să contribui la viitoarele victorii ale echipei”.

Pentru cele mai bune cote la pariuri live pe meciurile din Serie A vizitați bet365.com

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>