HomeCârcoteli sportive › Comisia Arbitrilor Curajoși

Comisia Arbitrilor Curajoși

Nici nu s-a uscat bine cerneala procurorilor de pe documentele din cazul Penescu că a izbucnit un nou scandal de corupție în fotbalul romanesc. Din nou, aceeași Comisie Centrală a Arbitrilor (CCA), păstorită până de curând de Vasile Avram, a ajuns în atenția DNA-ului pentru niște meciuri aranjate de către FCM Targu Mureș, iar cateva presupuse mii de euro au poposit în buzunarul lui Avram cel Groaznic și al acoliților săi. S-a lăsat cu arestări pe 29 de zile, cătușe, camere de filmat, tot circul din lume care se naște într-un caz de corupție. Am mai văzut filmul ăsta o dată, pe cand Constantin Gheorghe și intermediarii săi au fost prinși cu japca și ținuți puțin la răcoare, acum doi ani de zile, din aceleaşi motive.

E absolut fenomenal cât curaj au putut avea aceşti oameni când s-au aruncat în apele tulburi ale corupţiei, mai ales după scandalul monstru din 2009, iar după această acțiunea cred că cea mai potrivită denumire pentru comisie este Comisia Arbitrilor Curajoși. Îţi trebuie mult curaj şi o pereche de bile noi nouțe ca să faci ce au făcut Avram şi compania. Sunt sigur că DNA nu face uz de forţă dacă nu ar avea ceva concret despre ei.

Nu cred că a surprins pe nimeni reacţia tartorilor şefi, Sandu şi Dragomir, la arestarea lui Avram. Anticipasem oarecum că cei doi îi vor la apărarea şi-l vor considera nevinovat. Pe principiul, “noi zicem că eşti nevinovat şi tu nu zici nimic de implicarea noastră”. Era destul de previzibilă reacția, cei doi conducători supremi sunt la fel de vinovaţi pentru ce se întâmplă ca şi toţi cei implicaţi în acest caz.

În mandatul lor s-au întâmplat toate actele de corupţie importante, pe tura lor s-au obţinut cele mai mari performanţe la sediul DNA. Încăpăţânarea lor de a declara sus şi tare cât sunt ei de corecţi, când ştie o ţară întreagă că nu e aşa, ne va aduce aceleaşi dezamăgiri în fotbal cu care am fost obişnuiţi până acum.

Social Share Counters

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Evident ca iar s-au gasit blatisti. Doar ca iar de o echipa mica. Hai sa fim seriosi. Se fac blaturi si in Champions League. Doar ca se afla mai greu. Si la noi in tare echipele mari credeti ca nu aranjeaza? Doar ca se afla mai greu.

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>