HomeCârcoteli sportive › Cavani își prelungește contractul cu Napoli până în 2017

Cavani își prelungește contractul cu Napoli până în 2017

Atacantul uruguayan a semnat un contract pe 5 ani cu o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro. Președintele De Laurentiis a declarat: „Mai degrabă decât să cumpăr alți jucători, am preferat să mizez pe Cavani și Pandev”

Cavani prelungește cu Napoli / sursă: www.sscnapoli.it

Potrivit ultimelor știri fotbal din peninsulă, Edinson Cavani va rămâne la echipa italiană Napoli până în 2017. Uruguayanul a semnat contractul într-o conferință de presă la care a participat și finanțatorul clubului Aurelio De Laurentiis. Patronul echipei spusese mai întâi că atacantul era pe cale de a lua avionul spre Manchester, iar după câteva clipe și-a făcut intrarea în conferință Cavani, care a declarat: „Clubul a făcut progrese, iar eu sunt fericit să rămân la Napoli”.

Cavani și-a autografiat tricoul cu anul 2017 care va fi scos la licitație, suma încasată urmând să fie dată în binefacere. „În loc să cumpăr un alt atacant, am preferat să-i măresc lui Cavani salariul”, a declarat patronul De Laurentiis.

În replică, Edinson Cavani a declarat: „Alegerea de a rămâne la Napoli până în 2017 nu a depins doar de bani. Banii sunt importanți, însă au contat și faptul că ne aflăm într-unul din orașele cele mai frumoase din lume și căldura suporterilor, care nu are preț. Eu și familia mea ne-am gândit mult înainte de a alege să rămânem la Napoli și sunt convins că a fost alegerea cea mai înțeleaptă pe care am putut-o face.” Cavani nu a vrut să vorbească despre „Scudetto”, însă vorbind despre obiectivele sale la Napoli a spus: „Eu intru întotdeauna pe teren încercând să câștig și să dau maximum. De când am sosit la acest club am sperat să pot câștiga ceva care să rămână în istorie. Victoria în Coppa Italia ne-a stimulat pentru a încerca să obținem ceva și mai important”.

 

Pentru ultimele rezultate meciuri din Serie A dați clic aici.

Social Share Counters

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. cavani este cel mai bun atacant central la aceasta ora din lume

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>