HomeCârcoteli sportive › AVANCRONICĂ: CFR începe asaltul milioanelor din Ligă la Braga!

AVANCRONICĂ: CFR începe asaltul milioanelor din Ligă la Braga!

Campioana României, CFR Cluj, porneşte în această seară, de la ora 21:45, pe drumul milioanelor de euro venite din Liga Campionilor. Prima destinaţie: Sporting Braga, Portugalia, o formaţie pregătită de un tehnician care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, Jose Peseiro, antrenor care a trecut pentru o scurtă perioadă prin Giuleşti, de unde a plecat cu cântec după o “confruntare” cu patronul Copos.

Obiectivul anunţat al celor două formaţii: “să nu primim gol”. Andone a descoperit cheia succesului în partida cu Braga: “suferinţă şi inteligenţă”, iar căpitanul Cadu anunţă că “Liga Campionilor este doar un cadou, campionatul e mai important, dar asta nu înseamnă că nu vom da totul pentru a câştiga”.CFR vine cu un moral bun în Portugalia, după un 1-0 în deplasare la Dinamo, pe National Arena, neînvinşi de două meciuri şi ocupând poziţia cinci în clasament, la şase puncte de liderul la zi Steaua Bucureşti. Braga în schimb nu o duce prea bine în campionat, vine după o înfrângere 2-0 în deplasare la formaţia Paços de Ferreira şi, după trei meciuri disputate din actuala stagiune, ocupă locul 7 cu patru puncte (o victorie, un egal şi o înfrângere).

Va fi o confruntare româno-portugheză, în care, paradoxal, CFR conduce detaşat la capitolul colonie portugheză, lotul Bragăi fiind format în mare parte din jucători “carioca”, 11 la număr mai exact. Trupa lui Peseiro are un avantaj în faţa CFR-ului, avantaj care se numeşte Antonio Beto, portarul formaţiei Braga care a fost împrumutat sezonul trecut la campioana României şi a contribuit decisiv la câştigarea titlului.

Per ansamblu, va fi o partidă echilibrată, valoarea loturilor celor două combatante din această seară sunt la acelaşi nivel şi nu ar fi deloc o surpriză dacă acest meci se va încheia cu un rezultat de egalitate.

Echipele probabile

Braga: Beto – Salino, Douglao, Vinicius, Ismaily – Custodio, Hugo Viana – Alan, Amorim, Cesar – Eder
CFR Cluj: Felgueiras – Pinto, Cadu, Rada, Camora – G. Mureşan, Godemeche – Sougou, Bastos, Rui Pedro – Kapetanos

În celălalt meci al grupei H, Manchester United primeşte vizita pe Old Trafford a turcilor de la Galatasaray, un meci de maxim interes pentru noi, mai ales că în următoarea partidă de Champions League vine Rooney şi compania în Gruia.

Restul partidelor din această seară

Chelsea – Juventus (GRUPA E)
Sahtior Donetsk – FC Nordsjaelland (GRUPA E)

Bayern Munchen – Valencia (GRUPA F)
Lille – BATE Borisov (GRUPA F)

Barcelona – Spartak Moscova (GRUPA G)
Celtic – Benfica (GRUPA G)

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>