HomeCârcoteli sportive › Am nevoie de card pentru a juca la pariuri online?

Am nevoie de card pentru a juca la pariuri online?

Nu ai nevoie de card pentru a juca la pariuri online. Anumite persoane au rețineri în ceea ce privește folosirea cardurilor bancare pentru a tranzacționa pe internet, iar casele de pariuri online s-au adaptat în acest sens, tocmai pentru a le oferi  jucătorilor posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri fără card bancar.

Cei care se îngrijorează cu privire la siguranța datelor personale atunci când joacă la pariuri online nu fac altceva decât să se alerteze de pomană. În realitate, sistemele de securitate folosite de casele de pariuri online sunt de același calibru cu cele folosite de bănci; cu alte cuvinte, vorbim de investiții anuale de sute de milioane de Euro în securitate și protejarea datelor. De aceea, persoanele care tranzacționează pe internet și totuși au rețineri să depună cu cardul la pariuri online gafează, întrucât operatorii de jocuri de noroc de top dispun de un grad mult mai ridicat de securitate decât magazinele online, spre exemplu.

În orice caz, dacă dintr-un motiv sau altul dorești să joci la pariuri online fără să folosești cardul de credit sau de debit, îți vom prezenta metodele acceptate de operatorii de top recomandați de comunitatea pariorilor din România:

 

La Unibet ai posibilitatea de a depune bani din contul tău bancar instantaneu în contul de pariuri online prin intermediul metodei de plată Trustly. Dacă atunci când efectuezi un transfer bancar obișnuit trebuie să aștepți 2-3 zile până când fondurile respective ajung în contul tău de pariuri online, prin Trustly acest lucru se realizează instant. Partea bună este că operatorul nu te va taxa cu nici un fel de comision pentru aceste tipuri de tranzacții!

Netbet îți permite să depui și să retragi bani din contul tău de pariuri online în numerar, din oricare dintre cele 19 agenții stradale Favbet din țară. Prima dată când vei solicita acest lucru ți se va oferi un card de membru, pe care îl vei folosi de fiecare dată când vei dori să efectuezi tranzacții din sau către contul tău de pariuri online.

Totuși, în cazul în care nu ai nici o agenție Favbet în localitate, poți apela la varianta tranzacționării prin intermediul instituției de plată Smith&Smith, care îți permite să alimentezi contul tău de la Netbet sau să retragi bani în numerar cu buletinul, fără nici un fel de comision: atunci când depui 100 RON, în cont vei avea fix 100 RON, iar când retragi 100 RON, vei primi în mână fix 100 RON! Partea bună este că găsești peste 70 sucursale Smith&Smith în țară, în special în marile Mall-uri.

La Sportingbet și Betano, poți efectua depuneri prin transfer bancar, Skrill, Neteller și Paysafecard, ca și la Betfair de altfel, cu excepția că la acest operator poți depune chiar și prin Western Union.

Află care sunt punctele forte ale fiecărui operator răsfoind recenziile realizate de comunitatea PariuriX. Vei afla toate detaliile pe care trebuie să le cunoști pentru a putea profita din plin de ofertele, facilitățile și avantajele pe care ți le oferă fiecare operator în parte.

Este foarte important să-ți verifici contul cât de repede după înregistrare, pentru că dacă nu te supui acestei proceduri în termen de 30 de zile, contul tău va fi blocat, urmând ca fondurile existente să fie virate către bugetul de stat. Aceasta este o măsură impusă prin lege, iar casele de pariuri online nu fac altceva decât să se supună legislației în vigoare. Trimit-i așadar fără grijă operatorului o copie de pe buletin și una de pe o factură de utilități care să nu fie mai veche de 3 luni, imediat după înregistrare, pentru a evita orice posibilă decalare care ți-ar putea cauza probleme. Datele tale vor fi păstrate sub confidențialitate pe termen nedeterminat!

Nu uita să joci responsabil: pariurile trebuie să reprezinte o activitate de divertisment și nu o sursă de venit! Specialiștii le recomandă jucătorilor să nu investească mai mult de 10% din veniturile lunare în jocuri de noroc online.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>