HomeCârcoteli sportive › AC Milan se impune asupra lui CD Olimpia, scor 3-1

AC Milan se impune asupra lui CD Olimpia, scor 3-1

În formă bună, determinată, însă și puțin experimentală, echipa AC Milan dispune pe Gilette Stadium din Boston de campioana Hondurasului, Club Deportivo Olimpia, scor 3-1. Pentru italieni au înscris Nocerino (dublă) și Robinho, iar pentru Deportivo a înscris Escalante.

AC Milan deschide scorul în minutul ’24 prin Robinho care șutează puternic de la marginea careului, trimițând mingea în poarta adversă. Italienii majorează avantajul în minutul ’37: Cassano execută o centrare superbă pentru Robinho, care preia cu capul și îi dă o pasă de gol lui Nocerino. Numărul 8 al italienilor trimite cu ușurință în plasă cu dreptul. În minutul ’43, tot Nocerino, profitând de pasa lui Abate, trimite în plasă majorând scorul la 3-0. În repriza secundă, ritmul meciului a fost unul mai încet.

Cu 18 minute înainte de finalul partidei sosește și golul adversarilor: o centrare din dreapta a celor de la Olimpia îl găsește pe Escalante în careu, care trimite fără probleme în plasă cu capul.

După amicalele câștigate cu Schalke 04 și Chelsea, aceasta este cea de-a treia victorie internațională pentru AC Milan. Aceste meciuri amicale le sunt foarte utile italienilor pentru a testa echipa după cedarea celor mai buni doi jucători pe care îi aveau, Thiago Silva și Zlatan Ibrahimovic, mai ales în vederea evoluției și în campionat, și în Liga Campionilor.

Au evoluat următorii jucători:

AC MILAN: Amelia (’64 Pazzagli); Abate (’46 De Sciglio), Bonera (’64 Iotti), Acerbi, Antonini (’46 Mesbah); Nocerino, Montolivo (’55 Cristante), Constant (’64 Emanuelson); Cassano; Robinho (’64 Valoti), El Shaarawy (’80 Prosenik)

CLUB DEPORTIVO OLIMPIA: Valladaers; Beckeles, Palacios (’46 Portillo), De Souza (’70 De Souza), Garcia; C.V. Mejia (’57 J.R. Mejia), Bruschi, Cordova (’64 Arevalo), Tilguath (’46 Reina), Caetano (’46 Emilio), Elvir (’46 Rojas);

Puteți urmări ultimele rezultate meciuri ale amicalelor internaționale dând clic aici.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>