HomeCârcoteli sportive › AC Milan dispune de Cagliari, scor 2-0. El Shaarawy înscrie o dublă

AC Milan dispune de Cagliari, scor 2-0. El Shaarawy înscrie o dublă

Faraonul marchează două goluri și îi permite echipei lui Allegri să se impună asupra insularilor și să realizeze prima victorie pe teren propriu din sezon. Oaspeții evoluează în inferioritate numerică din repriza secundă datorită eliminării lui Conti

Știri fotbal din Serie A: AC Milan vede lumina de la capătul tunelului. Rossonerii obțin prima victorie acasă din sezon impunându-se asupra echipei Cagliari, scor 2-0. Eroul meciului a fost El Shaarawy, care i-a luat de mână pe coechipierii săi și i-a scos din tunelul în care intraseră la începutul sezonului.

Poate această victorie a echipei Milan va avea un efect miraculos asupra moralului și autostimei jucătorilor săi. Rossonerii nu au strălucit, jucând uneori bine, alteori mai slab. În special, Milan a acuzat unele probleme în apărare și pe mediană, unde Montolivo, oricât s-ar sforța, nu reușește să fie încă regizorul echipei. Jucătorul sosit de la Fiorentina ratează pasele cele mai simple și îi servește mai mult pe adversari decât pe coechipieri. În afară de aceste greșeli, Montolivo a reușit să-i dea lui El Shaarawy pasa de gol în urma căreia a deschis scorul. Tânărul atacant al echipei Milan, care a înscris deja 3 goluri în 3 etape, a devenit un jucător fundamental al echipei antrenate de Massimiliano Allegri: aleargă în toate sectoarele, dând o mână de ajutor și la mijlocul terenului, și în apărare.

AC Milan arată un joc ofensiv deja de la început, creându-le dificultăți adversarilor. În special, Pisano nu reușește să-l marcheze bine pe Emanuelson pe benzi și nu își face treaba bine nici în apărare. În minutul ’15 Montolivo îl servește pe El Shaarawy, care se află în fața portarului Agazzi, însă nu se lasă intimidat și trimite mingea în plasă. Reacția celor de la Cagliari sosește imediat, iar portarul gazdelor Abbiati este nevoit să facă două intervenții, mai întâi la atacul lui Thiago Ribeiro, iar apoi la acela a lui Ibarbo. Acesta din urmă mai reușește încă un șut spre poartă cu câteva minute mai târziu, însă mingea iese la o palmă de bara dreaptă.

În repriza secundă, Daniele Conti strică de tot echilibrul meciului când primește un cartonaș roșu. Căpitanul echipei Cagliari, avertizat deja în prima repriză, este eliminat de pe teren din cauza unei lovituri cu cotul în detrimentul lui Pazzini. În superioritate numerică, mingea celor de la Milan circulă mai bine, iar după ce ratează majorarea scorului prin El Shaarawy, închide meciul tot prin același atacant. Pe final, Constant are șansa de a majora din nou scorul, însă acesta șutează cu mult peste poartă după pasa spectaculoasă primită de la Robinho.

Cele mai noi știri tenis de la Las Vegas vi le aduce bet365.com

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>