HomeFotbal european › Zvonuri în Premier League

Zvonuri în Premier League

Se aude din îndepărtata Anglie că ar exista intenții de transferuri surpriză. Cum orice zvon apare când cineva se plictisește sau din simplul motiv că un jucător oarecare se potrivește unui anume profil știm cu toții, dar merită să vedem ce-i cu ăștia.

Liverpool vrea fundași mulți. După ce și-au luat o grămăjoară de jucători talentați, tinerei și englezi din cap până-n picioare, cormoranii-și trag defensivă acum. Am luat, zic noi pentru că-s fan Liverpool, cam multicele goluri în perioada de pregătire, da’ multicele, nu glumă. Arsenal s-au grăbit puțin și-s favoriți să-l ia pe Scott Dann, Shawcross e mult prea scump pentru cât știe, iar ce se aude acum, e foarte ciudat. Liverpool e interesată în aducerea lui Alex de la Chelsea.

Dar stați așa, că nu-i tot. Se aude, sau mai bine spus, se scrie despre o posibilă mutare a lui Meireles sub comanda lui Vilas Boas, la Chelsea. Asta m-ar întrista mult, eu fiind unul din acei mulți fani care l-au votat pentru PFA Player of the Year. Acum speculez eu puțin, dar dacă zvonurile astea au un fond, atunci e posibil să vedem un schimb de jucători.

Tot Liverpool se uită după mijlocașul irlandez Paddy McCourt.

În altă ordine de idei, Shay Given s-a cam accidentat și se chinuie să revină pentru meciul cu Blackburn. Sven Goran Eriksson ar fi interesat de Beckford (Everton), dar Mclaren și-a arătat și el interesul pentru același jucător.

Surse: Daily Mail, Sportsvibe, Caughtoffside, Mirror

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>