HomeCompetitiiLiga lu' Mitica › Vrabia mălai visează

Vrabia mălai visează

Omul negru care încă deţine FC Steaua Bucureşti are, mai nou, fetişuri cu Liga Campionilor. S-a apucat să vorbească de cum o să ducă el echipa în Champions League în nu ştiu câţi ani! Ha, de parcă ar fi prima dată când face asta. Nu e nici prima dată nici ultima când vorbeşte aiurea, atâta timp cât există televiziune care să umble după el, nu va exista o ultima dată. Individul ăsta e făcut să facă spectacol la televizor, nu să conducă un club de fotbal. Voi îl vedeţi pe Bec.ali să se poarte asemeni lui Moratti sau Laporta, la profesionalismul din fotbal mă refer? Normal că nu, pentru că el n-are nici cea mai mică idee de cum se face performanţă în fotbal. Eu cred că, şi aici probabil veţi cădea pe spate de râs, G.B. l-ar băga în buzunar pe Jay Leno dacă ar avea o emisiune tv a lui, şi dacă ar fi mai deştept fireşte. Nu pe bune, la asta e bun el, să facă şou. Şi aşa nu trece ziua fără să nu-l vedem pe TV cum visează cu ochii deschişi, asemenea vrabiei care visează numai mălai.

“Într-o finală de Liga Campionilor tot o să ajung eu, o să vedeţi. Nu se poate acum, dar va veni momentul în cîţiva ani. Trebuie să creştem jucători de mare valoare, să cumperi din Europa nu ai cum pentru că e imposibil să te compari din punct de vedere financiar cu echipele importante din Vest.

Dacă nu vine Piţurcă, am un plan B, însă nu vreau să-l spun pentru că m-am săturat să se tot interpreteze atît”.

Mai ştiu eu pe unul care de când a venit la conducerea echipei tot se pregăteşte de Champions League şi tot în provincie îl aude mai des, imnul ligii?

Oare câte planuri din astea deloc îndrăzneţe mai scoate G.B. din joben?

Acum vă rog să mă scuzaţi, mă duc să izbucnesc în plâns… pardon, în râs.

PS: nu sunt stelist.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>