HomeCârcoteli sportive › Un vis de suporter: Diego Forlan la Real Madrid

Un vis de suporter: Diego Forlan la Real Madrid

Jucătorul care a fost desemnat cel mai bun jucător la Campionatul Mondial din Africa de Sud, uruguayanul Diego Forlan (31 ani), a declarat într-un interviu că ar fi încântat să evolueze pentru Seattle Sounders, echipă care s-a arătat interesată de serviciile sale, şi nu ar fi deloc un pas înapoi pentru el să joace în Statele Unite.

Întrebarea care mi-o pun eu acum, de ce nu se bate nimeni pe acest jucător? E totuşi cel mai bun jucător al mondialul din 2010. Mă aşteptam ca imediat după CM să înceapă să curgă ofertele pentru el, are doar 31 de ani, nu e exagerat de bătrân şi cred că nici rezerva de goluri nu şi-a epuizat-o de tot. Nu zic de Barcelona sau Real Madrid care sunt într-un proces de întinerire a lotului, dar restul granzilor din Europa de ce nu şi-au arătat interesul încă, şi mă refer la echipe de talie ca Milan, Juventus, Chelsea, Liverpool, Inter etc.

Şi-a făcut debutul la Indiependiente în perioada 1998-2000, de unde s-a transferat în Anglia şi a îmbracat tricoul “Diavolilor Roşii” în sezonul 2002-2004, cu care a câştigat trei trofee. Pentru trei ani a jucat la Villareal în sezonul 2004-2007, cu care a câştigat Cupa UEFA Intertoto (2004). Din 2007 şi până în prezent joacă sub culorile lui Atletico Madrid, cu care a câştigat trofeul Europa League în sezonul 2009-2010 şi Supercupa Europei (2010).

A câştigat Gheata de Aur de două ori, prima dată în sezonul 2004-2005 şi a doua oară în perioada 2008-2009.

Îmi vine greu a crede că nicio echipă nu are loc pentru un asemenea jucător. Ca încă suporter Real Madrid, tare mi-aş fi dorit să-l văd în atac pe Forlan în locul lui Benzema, dar acesta e unul din acele vise de suporter. Câţi nu le avem?

foto: dailymail.co.uk
Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>