HomeFotbal european › Un mic profet zace-n mine

Un mic profet zace-n mine

Când am zis pe twitter miercuri seară că Arsenal va câştiga cu 2-1 în faţa Barcelonei nu m-a crezut nimeni. Chiar şi în momentul când a deschis scorul David Villa am zis relaxat, acum avem toate şansele să se termine doi la unu. Şi atât s-a terminat. Am avut eu aşa un feeling înaintea meciului, am simţit că va fi un meci spectaculos şi aşa a fost. Poate dacă pariam, acum eram mai greu cu câteva milioane de lei vechi, dar n-am pariat: aşa sunt eu, fix atunci când nu pariez nimeresc toate meciurile şi, incredibil, toate scorurile înregistrate.

Revenim la meci. Prima repriză a fost controlată de catalani, cu două ocazii clare de gol ale lui Messi chiar în debutul partidei, până la golul toreadorului Villa. N-au lipsit nici ocaziile tunarilor în prima parte, van Persie având de două ori şansa golului în vârful bocancului, dar cu atât a rămas. În repriza a doua s-a întâmplat inevitabilul prezis de mine, Arsenal a reîntors meciul în favoara sa. Numai în Anglia se poate întâmpla aşa ceva, de asta Premier League e cel mai bun campionat din lume, unde nici măcar Barcelona nu reuşeşte să se impună aşa cum o face în Spania. Acelaşi van Persie a egalat în minutul 78 cu un şut la colţul scurt care l-a păcălit şi pe Valdes ieşit pe centrare. Peste cinci minute, Arsenal predă Barcelonei o lecţie de contraatac, la finalul căruia Arsavin îl execută pe nefericitul Valdes. 2-1 sau să zicem 1-0 pentru Wenger în duelul său cu Guardiola?

Mult mai spectaculos a părut însă partida dintre AS Roma şi Sahtior 2-3. Echipa lui Mircea Lucescu a controlat prima repriză marcând de trei ori şi primind doar unul, iar în a doua repriză au rezistat destul de eroic în faţa ofensivei italiene, primind doar un gol. Foarte bun meciul de altfel, vom avea un retur de foc în Ucraina.

Aşadar, rămâne cum am stabilit, cât timp nu joc la pariuri, sunt profet, când joc sunt cel mai mare ghinionist în viaţă.

Social Share Counters

8 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Pai… la meciul retur ramane asa: nu pariezi si merge Arsenal cu un 1-1? :)

  2. Hm, nu cred ca se va termina 1-1… va forta Barca. Probabil un 1,2-0 sau 2-1, in orice caz nu cred ca Arsenal va reusi sa elimine actuala detinatoare a trofeului. E prea greu…

  3. De vazut. Pique nu joaca. Iar Puyol e “asteptat” sa intre pe 8 martie. E groapa mare in spatele lui Busqet.

  4. V-a fi interesant, sa vedem cum va gestiona Guardiola lipsurile :)

  5. What lieibatrng knowledge. Give me liberty or give me death.

  6. ten piedad con las neuronas de un pobre veintegenario.Pon en tu blog si alguna vez te encuentras por ahí con un diccionario bueno del alemán al español o inglés. o envíame el post o el enlace a mi dirección de e-mail.yo he tenido que tirar la toalla.muchas gracias y enhorabuena por tu página!

  7. What a beautiful post, Michael. It sounds like your dad was really special, and now you’re being that special kind of father to your own son. I feel very fortunate to have read this this morning.

  8. AFAIC that’s the best answer so far!

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>