HomeCârcoteli sportive › Tevez şi Dzeko nu vor fi transferaţi la Milan, iată de ce

Tevez şi Dzeko nu vor fi transferaţi la Milan, iată de ce

Suporterii echipei sunt dezamăgiți și furioși după evenimentele din ultimele zile. AC Milan caută înlocuitori pentru Thiago Silva și Zlatan Ibrahimovic, însă nu va fi o misiune ușoară, ba chiar, pare imposibilă. Totuși, întrebarea pe care și-o pun suporterii este următoarea: banii încasați de club (n.r. 70 de milioane de euro) vor fi într-adevăr reinvestiți în jucători noi? Ultimele indiscreții indică un interes al clubului pentru Dzeko și Tevez în atac, sau chiar și pentru Van Persie, considerând că olandezul nu și-a prelungit contractul cu Arsenal.

Un impresar de fotbal cunoscut, italianul Vincenzo Morabito, care este și expert de fotbal de peste Mânecă, a declarat într-un interviu pentru Ilsussidiario.net: „Eu nu cred că AC Milan va achiziționa jucători precum Dzeko sau Tevez. Aceștia au un cost ridicat și din punct de vedere a aducerii lor, și a salariului. Atunci mă întreb: ce rost are cedarea lui Ibrahimovic și achiziționarea unui jucător mai slab din punct de vedere tehnic care este totuși scump? Nu ar avea sens”.

De fapt, cam așa stau lucrurile. Dzeko câștigă în jur de 5,5 milioane de euro pe sezon la Manchester City, iar ca să se ducă la AC Milan va vrea cu siguranță 6-7 milioane, adică suma pe care o câștiga Thiago Silva după reînnoirea (temporară) contractului. Tevez câștigă și mai mult, în jur de 8 milioane. Doar în cazul în care unul dintre cei doi este dispus să-și reducă salariul (practic imposibil) ar putea ajunge la AC Milan.

Morabito a mai adăugat: „Cred că Milan va investi într-un atacant cu un salariu mai redus care ar putea face pereche bună cu Pato”. Deci nu va ajunge nici un jucător de top în campionatul italian, așa cum spusese și Mino Raiola (impresarul lui Ibrahimovic și a lui Mario Balotelli) în cadrul prezentării lui Zlatan la PSG.

Nu este exclusă sosirea la Milano a lui Matri, atacant al echipei Juventus, care a fost antrenat de Massimiliano Allegri la Cagliari. Totuși, mai întâi „Rossonerii” ar trebui să ajungă la un acord cu Juventus, care mizează pe jucător pentru a consolida sectorul ofensiv. Casele de pariuri online sunt însă de părere că acesta nu se va mișca de la „Bătrâna Doamnă”.

Între timp, abonații echipei AC Milan dau în judecată clubul care pe 2 iulie (două zile după punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2012/2013) declarase: Thiago Silva prelungește până în 2017. Două săptămâni și câteva mii de abonamente mai târziu, brazilianul iși face valiza și pleacă la PSG alături de coechipierul său, Zlatan Ibrahimovic, iar acum suporterii cer daune.

Dați clic aici pentru cele mai noi știri tenis de la JO 2012.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>