HomeCârcoteli sportive › Steaua devine o echipă piro-tehnică

Steaua devine o echipă piro-tehnică

Cu 5 zile înainte de sărbatoarea Crăciunului s-a încheiat anul competițional 2011 și prima parte  a campionatului 2011-2012. Dinamo hiberneaza pe locul 1, iar podiumul este completat de CFR Cluj și Rapid. Diferența de 8 puncte dintre Steaua lui Gigi Machiavelli și Dinamo lui Finu’ Borcea, ii resuscitează patronului stelist dorința de împrospătare a lotului de jucători. După regula tipic mioritică aplicată în Liga lu’ Mitică, “cine joacă bine 2-3 meciuri în campionat din iarnă joacă la Steaua”, în 3 zile s-au perfectat deja 3 transferuri “bombă”.  Chiricheș, Dănănae și Chipciu completează lotul piro-tehnic aflat în grija antrenorului Ilie Stan.

Pirotehnia se spune că este meseria oamenilor curajoși. Jucătorii care își doresc de mici să joace la Steaua, pot fi considerați curajoși pentru că lasă o carieră prosperă cu viitor promițător pentru promisiuni și vise valabile doar între zidurile palatului. Sunt anunțați de fiecare dată ca fiind “noul Lacatuș” sau “noul Rădoi”, adevarate “bombe”  cu explozie iminentă. Aerul tare din capitală reduce forța de impact asupra suporterilor steliști, iar explozia se petrece doar în combinație cu “petardele” nocturne. Artificiile tehnice sunt din ce in ce mai palide și fără strălucire pe toate stadioanele din România. Selecția naturală își face datoria de fiecare dată, iar dintre mulțimea de talente posibile, confirmă în fotbalul european doar 2-3 exemplare. Se pare că “bombele” au rază de acțiune restrânsă.

foto

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>