HomeFotbal european › Şi galacticii mai plâng câteodată. Nu-i aşa?

Şi galacticii mai plâng câteodată. Nu-i aşa?

Fotbalul e fascinant când echipele mici demonstrează că statutul de outsider într-un meci e doar o simplă formalitate care se găseşte doar pe hârtie, nu şi pe teren. Aşa şi cu Almeria, care pornea din start cu statutul respectiv în meciul cu Real Madrid. Numai că evidenta socoteală de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe teren, iar trupa lui Mourinho s-a văzut nevoită să plece cu un punct de pe terenul “lanternei roşii” din Primera. Greu de crezut că o mai poate opri cineva pe Barcelona din drumul său spre al 21-lea titlu în Spania.

Golul gazdelor a venit la capătul unei faze la care Pablo Piatti a pătruns în careul galacticilor unde a fost faultat, arbitrul a lăsat însă jocul să continue, iar mingea a ajuns la Jose Ulloa care a avut stăpânire de sine când a trimis mingea în colţul din dreapta al porţii apărate de Casillas. Un gol care schimbă nu numai soarta jocului ci şi situaţia în clasament. Motoraşul a fost dat peste cap, iar mecanicul Mourinho a fost nevoit să schimbe una din piesele de la mijloc. Granero i-a luat locul lui Marcelo în minutul 64, care s-a dovedit a fi o mutare foarte bună. Esteban Granero fiind omul potrivit la locul potrivit pentru egalarea ce a venit în minutul 77, o fază la care a contribuit şi atacantul Karim Benzema.

Cu victoria obţinuă pe teren propriu, 4-1 cu Malaga, Barcelona se distanţează la 4 puncte de Real. Misiune imposibilă pentru mister “Special One”.

foto: dailylife.com
Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>