HomeFotbal european › Secetă de goluri în optimile ligii campionilor

Secetă de goluri în optimile ligii campionilor

Ce se întâmplă şi cu Liga Campionilor, unde se întâlnesc cei mai buni dintre cei buni, cele mai bine pregătite şi mai în formă echipe din Europa, de nu se mai dau goluri multe? Am văzut aseară în Milan-Tottenham 0-1 o echipă a milanezilor lipsită de vlagă, stoarsă de oboseală.

Nici Tottenham nu a dus-o prea bine, jocul defensiv impus de Harry Redknapp a rezistat eroic, dar a câştigat meciul cu un gol al englezului Crouch, aflat la locul potrivit. Au acceptat englezii dominaţia sterilă a italianilor şi într-un final au răzbit un gol norocos. Nici una dintre echipe nu a avut un joc strălucit, nu am văzut acea dezinvoltură pe teren specifică unor meciuri de champions league. Devină e şi perioada în care ne aflăm, Anglia şi Italia sunt în plin campionat, unde se dau lupte grele. Milan trage la titlu, iar Tottenham la o poziţie de cupă europeană. E o diferenţă clară de experienţă în favoarea italienilor, dar ieri englezii au stat mai bine-n ghete, câştigând la limită şi făcându-şi oarecum un meci uşor pentru retur. Se ştie că Tottenham joacă mai bine acasă ca-n deplasare, dar nu cred că vor avea viaţă uşoară cu italienii.

Ambele echipe au jucat în mare măsură cu mingi pe cele două vârfuri, Crouch şi Ibrahimovic. De data aceasta au câştigat englezii, poate data viitoare nu vor mai fi la fel de norocoşi. Cred că altfel ar fi fost meciul dacă i-am fi avut în teren pe Bale, Huddlestone şi Jenas la Tottenham, dar şi pe vulpoiul bătrân Inzaghi, Ambrosini şi Pirlo la Milan.

În celălalt meci, Valencia a remizat acasă cu Schalke 04, scor 1-1, meciul fiind decis de doi spanioli. Soldado a deschis scorul în minutul 17 pentru gazde, iar Raul, primit cu destulă ostilitate pe Mestalla, a marcat din nou în poarta Valenciei, de data aceasta în minutul 64. Spaniolii şi-au adus aminte că sunt echipa gazdă şi şi-au intrat în rol, imediat după ocazia rarrisima a lui Huntelaar din debutul partidei. În repriza a doua, Farfan şi compania au apăsat un pic pedala de acceleraţie şi a venit egalarea pentru nemţi. Ne aşteaptă iarăşi un meci decisiv crâncen şi spectaculos pe Veltins Arena.

Poate meciurile de astăzi vor fi mai spectaculoase.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>