HomeCârcoteli sportivePamfleturi sportive › Se gandeste cineva sa prezica cand va juca Dinamo in Champions League?

Se gandeste cineva sa prezica cand va juca Dinamo in Champions League?

Pe 11 noiembrie 2010 era programat să înceapă al treilea război mondial. Sau aşa zic prezicerile unei anume doamne din Bulgaria, că în acea zi va începe războiul!

Sfârşitul lumii e anunţat pentru ziua de 21 decembrie 2012, aşa zic mayaşii! Ce vreau să zic cu toate bazaconiile astea oteviste este că toate marile evenimente astrale si în general cele care pun in pericol soarta omenirii au câte o dată stabilită de catre diversi oameni, mai mult sau mai putin intregi la minte, numai primul joc al lui Dinamo în Champions League nu se ştie când se va disputa, pentru ca nimeni nu-l prezice. Păi asta-i treabă? Nu poate vreun astrolog, cititor în stele din ăsta, ce se uită după comete, asteroizi şi calea lactee să prezică când va ajunge Dinamo în Champions League?

Sa citeasca acolo sus in aliniamentul planetelor care va fi anul cainilor rosii in liga campionilor. Imi vine greu a crede ca nu se poate citi acest lucru in stele, din moment ce banii, dragostea si viata sociala ce se regasesc pe Pamant sub numele de horoscop se bazeaza pe astre. Măcar să ştim si noi să ne pregătim cum se cuvine, să nu facem copii până atunci fiindca atunci nu vom mai avea timp să ne uităm la meciurile mult aşteptate, sa nu plecam la munca in State si cel mai important sa nu ne insuram fiindca cu greu vom avea acces la telecomanda atunci.

În loc să prezică când cade câte o cometa mai bine s-ar prezice când va juca Dinamo in cea mai importanta competitie inter-cluburi, zic ca-i mai important acest aspect al vietii decat caderea unui meteorit. Comete si meteoriti tot cad, dar Dinamo doar o data joaca-n Champions League! Si cum vine asta, o cometă produce mai mult dezastru decât produce simplul fapt că nu joacă Dinamo în Champions League? Să fim serioşi. Deja am ajuns să numărăm mai multe infarcturi de-ale lui Borcea decât prezenţe la masa bogatilor are Dinamo la ora actuala, e grav!

Sperăm totuşi să nu se intersecteze datele şi Dinamo să nu mai apuce să joace la masa bogaţilor. Ar fi păcat sa-i prinda mult discutata Apocalipsa fara sa apuce domn Borcea sa asculte imnul acela minunat in Groapa. S-au pregătit atâta pentru această competiţie iar acum să le stea în cale un amărât de război mondial sau o apocalipsă!

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>