HomeFotbal european › Salutaţi noua campioană a Germaniei!

Salutaţi noua campioană a Germaniei!

Dacă nici Bayern Munchen nu a reuşit pe Allianz Arena s-o oprească pe Borussia Dortmund din drumul său titlu, atunci nu ştiu cine ar mai putea-o face. Şi vorba aia, dacă nici Bayern nu te bate înseamnă că ai valoare! Nu cred că mai e posibil ca galben-negrii să piardă campionatul, e în proporţie de 99,9% campioană. Locul doi, ocupat de Leverkusen, e la 13 puncte distanţă, iar Bayern Munchen la 16 puncte, după 24 de etape.

Despre meciul în sine de aseara nu prea pot să-mi dau cu părerea pentru că nu am ajuns să-l văd oricât mi-aş fi dorit asta, dar conform rezumatului şi cronicii (via bundesliga.ro) de după pot spune că a fost un meci controlat în mare măsură de bavarezi, posesia fiind de un incredibil 70 la 30. Dortmund a speculat bine greşelile de apărare ale trupei lui Van Gaal transformându-le în gol, cel puţin primul gol reuşit de Lucas Barios în minutul 9 a venit după o greşeală tehnică a gazdelor la mijlocul terenului. Avantajul nu a durat prea mult şi Bayern a egalat rapid prin Luiz Gustavo Dias în minutul 15.

3 minute mai târziu Sahin a lovit pentru 1-2 cu un şut de excepţie plasat sub bară de la marginea careului mare. Senzaţional gol, de generic. Borussia s-a apărat foarte bine şi eroic aş zice, forcingul gazdelor nu a dat roade, iar în minutul 60 Hummels reia cu capul la centrarea perfectă a lui Gotze şi majorează diferenţa la 1-3.

Vă invit să urmăriţi rezumatul meciului mai jos:

Jos pălăria pentru noua campioană a Germaniei!

Social Share Counters

4 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Superb început de meci. Borussia chiar a jucat acum ca-n vremurile foarte bune din tur. Grosskreutz – omul meciului. Schweinsteiger a prins o zi proastă…

  2. Ma bucur ca mai sunt fani ai campionatului Germaniei prin Romania… am pe cine sa ma bazez cand nu pot urmari cate un meci tare, ca de exemplu asta :D

    Oricum, zic aici ca sa nu mai editez postul, nu m-as fi asteptat ca Bayern sa cedeze asa usor, oricat de fan Dortmund sunt eu, ma asteptam la un egal :)

  3. Ai văzut ce-a făcut Werder Bremen?
    Mă crezi că iar am jucat Leverkusen, de data asta live în min 70(cotă 1,01)?

  4. Da, foarte interesant… Werderul obisnuieste sa alterneze meciurile bune cu alea proaste. Cand nici nu te astepti produce surpriza. Nu ma asteptam sa remizeze chiar cu Leverkusen, dar nici Bayer nu are un joc stralucit – parerea mea e ca e o minune ca e acolo sus in clasament.

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>