HomeCârcoteli sportive › Să rup sau nu relaţia cu pariurile sportive?

Să rup sau nu relaţia cu pariurile sportive?

Până mai ieri aveam o relaţie strict profesională. Eu contribuiam cu câte 5-10 lei per weekend, ei, agenţia de pariuri pe care o frecventam, au contribuit decisiv la stabilirea situaţiei mele financiare la câştiguri de peste să zicem 50 de lei şi m-au mai ajutat din când în când să trec peste mult mediatizata recesiune care nu există decât în ziare. 80 lei într-un weekend, 150 în altul, 70 lei în timpul săptămânii. O vreme mi-a mers bine, câştigam şi eram fericit. Dar de ceva timp, să tot fie o lună, nu mi-a mai intrat nimic. Ghinionul care mi-e prieten foarte bun nu mă mai lasă să câştig nimic. Marea problemă nu e ghinionul în sine, marea problemă sunt surprizele de la fotbal. Nu mai există meciuri sigure în ziua de azi, nu mai există bate Realul că-i cea mai bună, bate Inter, Juventus, Milan că sunt cele mai titrate echipe sau bate Chelsea, Arsenal, Manchester sau Bayern Munchen. Aşa ceva nu mai există demult. Cred că aţi văzut Newcastle – Arsenal terminal 4-4 după ce Arsenal avea 4-0. Sau Koln – Bayern Munchen 3-2, unde bavarezii aveau 2-0 la pauză. Sau Chelsea – Liverpool 1-0, când toată lumea se aştepta la o victorie a gazdelor mai ales la ce atac au avut. Şi lista poate continua.

Iar eu cum mai sunt şi ghinionist de felul meu resimt surprizele astea din plin. Nu are rost să vă zic meciurile pe care am pierdut în acest weekend, le ştiţi cu toţii. Surprizele din Premier League şi Bundesliga din acest weekend au umplut paharul şi m-au făcut să mă gândesc serios să renunţ la pariuri sportive definitiv. Nu e vorba de bani, în fond 5-10 lei pe săptămână nu reprezintă mai nimic, un pachet de ţigări dacă aş fi fumător, e vorba de nervii pe care mi fac când văd cum echipe considerate de mijlocul clasamentului produc surprize mari. Te cuprinde aşa o frustrare de îţi vine să-ţi smulgi părul din cap când vezi că pierzi un bilet cu câştig maxim posibil 300 lei pe un singur meci, şi ăla decis în minutul 90 unde până atunci aveai scor favorabil. Cum să nu te enervezi şi să renunţi?

Mă gândesc serios să fac o categorie specială aici pe Sportcaffe, iar în fiecare weekend să facem împreună un singur bilet pe baza meciurilor existente în weekend-ul respectiv. Dacă e câştigător toţi banii intră în bugetul Sportcaffe care vor fi folosiţi ulterior pe premii. Ce ziceţi, vă băgaţi?

Social Share Counters

4 Comments.[ Leave a comment ]

 1. ehei, zilnic im zic: “azi nu trec pe la casa de pariuri”. dar e imposibil! fac ce fac, si nu exista zi in care sa nu o vizitez pe blonda de la pariuri. chiar asa, sa fie de vina blonda? :))

  revenind la pariuri, sa stii ca ma bag la completarea unui bilet in fiecare weekend. :D pe asta poti sa fii sigur!

 2. Werder Bremen a egalat la ultima fază pe Mainz, după ce n-a jucat nimic tot meciul, cum de altfel o fac verzii ăia de meciuri bune încoace. Şi cât îi îndrăgeam după ce au trecut de Sampdoria şi au mers în Ligă… Sper că nu te-ai intersectat şi tu cu meciul lor.

  Am început de vreo două luni pe bwin şi am ajuns la concluzia că nu cunosc niciun campionat mai bine decât al nostru. Şi nimic mai bine decât meciurile lui U, în care pun de obicei împotriva noastră ca să am în orice caz un motiv de bucurie. Mai mare dacă pierd pariul, mai mic dacă iau banii.

  Nu sună rău ideea ta, mă bag oricând la o astfel de “mişcare”!

 3. Asa si eu. Am impresia ca stiu campionatul englez si cel german, dar defapt nu le stiu aproape deloc, cu toate ca urmaresc meciuri si sunt atent la echipe. Pe Werder am renuntat demult sa mai merg, am avut destule bilete pierdute din cauza lor.

  Atunci ma apuc sa gandesc o strategie pentru noua categorie. :)

 4. Super interesant!Ce tema grafica ati folosit?

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>