HomeCompetitiiCampionatul Mondial › Ribery, atenţie la muşte!

Ribery, atenţie la muşte!

Domnul fotbalist, pe numele său din buletin Franck Ribery, component al naţionalei Cocoşelului Galic, este un jucător de futbol foarte bun, fuge la fel ca Bănel, dar controlează mingea mai bine şi scoate din joben câte o pasă decisivă când ţi lumea mai dragă. Nu fuge ca Băneluţ doar de dragul de a transpira, mai face şi ceva pe teren.

Numai că Francky, îmi permit să-i zic Francky, are o problemă. Gura. Nu, nu vorbeşte prea mult la televizor ci o ţine prea mult deschisă, fără să elimine sunete. Doar o ţine deschisă. Pe teren. În timpul meciului. Şi fuge cu gura deschisă. Nu pot să găsesc un motiv pentru asta, probabil aşa s-a obişnuit, probabil aşa ştie el să joace fotbal. Poate că dacă şi-ar închide gura n-ar mai putea da o pasă, ar fugi pe lângă minge. N-ar mai fi el. Sau poate că îi place să alerge cu amigdalele fluturând. E şi asta o variantă.

L-am văzut pe Ribery în multe meciuri şi pot să spun că în 90% din ele e cu gura deschisă. O fi şi televiziunile devină care-l prind în cadru fix în momentul ăla. Sau poate că are un contract la Colgate, care-l obligă să arate lumii că nimeni nu cade pe spate când are gura deschisă.

Dacă vă uitaţi atent, toate pozele în care e surprins dânsul sunt cu vedere la dantura.

Mă gândesc totuşi, pentru binele lui, să nu parcheze vreo musculiţă în gura lui, că mai sunt şi muşte microbiste care nu sunt mulţumite de arbitraj şi pătrund pe teren în semn de protest.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>