HomeCârcoteli sportiveSinteza declaratiilor › Replica lui Mourinho

Replica lui Mourinho

Jose Mourinho este un volum deschis de poezii. Dacă stai o săptămână pe lângă el cred că poţi scrie o carte întreagă numai pe baza a ce zice şi ce face. Reacţiile şi gesticulările lui fac toţi banii. Dar, ca orice antrenor de fotbal profesionist, mai face şi treabă. Şi o face impresionant de bine, doar nu a ajuns în finala ligii campionilor pe ochi frumoşi şi nu degeaba îl ştie toată lumea drept “The Special One”. Indiscutabil unul dintre cei mai pro antrenori din lume. Specialul i-a dat o replică porno unei ziariste care i-a pus o întrebare cam indecentă la conferinţa de presă de dinaintea finalei Champions League. “Ştiu ce replică vrei… no să ţi-o dau”.  Evident că, cei care se gândesc mereu la prostii, imediat le-a fugit mintea la cuvântul acela din patru litere care începe cu p şi se termină cu ula. Halal ziariştii sunteţi, pişicherilor! Ce vă mai place să faceţi aluzie la sex cum scoate unul o păsărică pe gură.

Sunt absolut convins că replica lui Mourinho a creat un val de hăhăieli în redacţiile de sport din toată lumea. Din Arabia şi până-n Burkina Faso, din Hong Kong şi până în New York. În redacţia Sportcaffe e linişte totală. Poate suntem singurii de pe întreg mapamondul care când am auzit de replica lui Jose ne-am gândit că ziarista a vrut să ştie dacă joacă favoritul ei, Cristi Chivu în finală, dar cum Mourinho nu e genul de antrenor care să dea din casă a făcut să sune ca şi cum ar refuza o partidă de sex. Huo obsedaţilor, numai la pornache vă gândiţi!

Social Share Counters

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. hahahhaha..prea tare postul. imi place

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>