HomeCârcoteli sportive › Real Madrid e ca şi calificată. Chelsea câştigă la limită

Real Madrid e ca şi calificată. Chelsea câştigă la limită

75 de minute. Atât a rezistat defensiva lui APOEL Nicossia în faţa lui Real Madrid. Suporterilor ciprioţi parcă nu le venea să creadă când, după 70 de minute de joc, tabela arăta un surprinzător 0-0. N-a rămas aşa până la final, s-a terminat până la urmă 0-3 pentru băieţii lui Mourinho şi semifinalele sunt la 90 de minute distanţă. A fost un meci controlat autoritar de madrileni, o partidă în care Casillas a putut să tragă liniştit un pui de somn între buturi fiindcă nu a avut ce apăra, APOEL cred că a ajuns în careul Realului de atâtea ori câte degete sunt la o mână. Prima repriză s-a jucat în jumătatea gazdelor, Benzema ratând incredibil cu poarta goală – dintr-un metru a trimis lamentabil mingea peste poartă – minutul 35, dar şi-a spălat păcatele în repriza a doua reuşind o dublă în minutele 74 şi 90. Celălalt gol al partidei a fost reuşit de Kaka la câteva minute după deschiderea scorului (82). Real Madrid va juca cu învingătoarea dintre Milan şi Barcelona Marseille şi Bayern Munchen. Să fie oare scris ca să avem din nou un El Clasico de Champions League, în finală? Vom vedea.

În cealaltă partidă a zilei de ieri, Chelsea a avut nevoie şi ea de 75 de minute de joc pentru a deschide scorul la Lisabona, Kalou a reuşit isprava de a marca în minutul 75, acesta fiind şi scorul final al meciului. Dar englezii nu trebuie să răsufle uşuraţi, urmează un retur de foc pe Stamford Bridge, iar Benfica nu e genul de echipă care să facă figuraţie pe teren şi să se recunoască învinsă dinainte. Di Matteo mai are un hop greu de trecut, dar dacă va reuşi să califice echipa în semifinale atunci se poate spune că e antrenorul pe care-l căuta demult Chelsea.

Astăzi avem celelalte două meciuri din cadrul sferturilor de finală, care se anunţă mult mai interesante decât sunt pe hârtie. De departe cel mai de urmarit dintre ele este duelul italiano-spaniol, Milan vs Barcelona.

Olympique Marseille – Bayern Munchen
AC Milan – FC Barcelona

foto: zimbio.com
Social Share Counters

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Nenea…real joaca cu castigatoarea dintre bayern-olimpique, eclasico doar in finalã

  2. A, mersi frumos. Am uitat. Scuze :)

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>