HomeCârcoteli sportive › Rapid – Dinamo 0-0. Derby-ul ratatilor

Rapid – Dinamo 0-0. Derby-ul ratatilor

Derby sters, scor alb si fotbal cenusiu.  Rapid si Dinamo au oferit celor interesati o imagine bacoviana, in meciul ranitilor disputat in etapa 24 din Liga lui Mitica. Dupa o perioada cu meciuri de cosmar pentru ambele echipe, atat Rapid, dar mai ales Dinamo, au refuzat victoria in meciul direct. “Frica de inaltime” a reusit sa transforme un derby de traditie intr-o lupta “surda” pentru a evita golul adversarului. Un 0-0 lipsit de tot ce inseamna fotbal. Balonul rotund a fost principalul inamic a celor 22 de fotbalisti prezenti pe teren.

Am avut parte in partida de seara trecuta de mai multi ratati decat ratari. Nu au fost ocazii mari, nu au fost faze spectaculoase, nimic impresionant. Poate doar Romeo Surdu a impresionat audienta cu stangaciile aratate pana in momentul izbavirii (schimbarea din min. 64). Finala masters-ului de la Miami dintre Djokovic si Murray a durat foarte putin spre dezamagirea amatorilor de sport nevoiti sa schimbe canalul pe meciul din Liga 1. Rezultatul a fost dezamagitor pentru ambele “pretendente la titlu”, dar poate fi un rezultat excelent pentru CFR Cluj in cazul unei victorii in fata Vasluiului in epilogul etapei 24. Echipele din capitala au distrus intr-o luna, tot ce au construit in 8 luni.  Sansele la titlu exista, dar sunt localizate in provincie. CFR Cluj si FC Vaslui par a fi cele mai indreptatite echipe  sa spere la trofeu.

Social Share Counters

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. O rusine de meci. Cand ai meciuri gen Dortmund-Stuttgart, City-Sunderland meciul dintre “granzii” Bucurestiului poate fi denumit cel mult un meci mediocru. Slab de tot.

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>