HomeCârcoteli sportiveColtul suporterului › Prima cafeluță pe anul ăsta

Prima cafeluță pe anul ăsta

De când am făcut cunoștință cu mine, cam tot de pe atunci există și Premier League. Meciurile din weekendul 1-2 ianuarie sunt parcă puse să te scoată din mahmureala de-nceput de an: nimic nu cade mai bine ca o bere venită cu un meci jucat până în minutul 90(aviz Steaua)? Asta dacă nu ai tendința să te bucuri ca un descreierat în fața televizorului – așa ca mine de altfel. Eu m-am rezumat la o cafea sâmbătă. Și pe aia am reușit să o vărs la golul lui Torres. 

Parcă niciun început de an n-a venit cu atâția antrenori amenințați cu demiterea – de la ciudățelul Hodgson și Ancelotti pânp la Alan Mcleish și adevăratul MM (Mick McCarthy) mai toți sunt pe lista neagră a boierilor, fie ei englezi, americani, ruși sau arabi. Dacă mă gândesc bine acum, doar probabil senilul de la Liverpool și Avram Grant au câștigat weekendul ăsta.

Tamaș a început cu o vacanță ceva mai lungă sau cu o suspendare de trei etape, depinde cum vrei să vezi cartonașul roșu încasat etapa trecută. Dacă tot suntem la capitolul WBA să menționăm și golul frumos marcat de Morris în poarta celor de la Man United. Fain gol, dar tot diavolii au câștigat destul de ușor: Neville a dormit pe teren (parcă n-ar avea vreo 400 meciuri în Premier League); Odemwingie (WBA) a ratat un penalty la 1-1 de a strigat și Ferguson „bine măă” cu accent de Cluj; Ronney a marcat al doilea gol sezonul ăsta; WBA n-are apărare și nici portar.

Pe White Hart Lane Van der Vaart l-a nimerit în cap pe Bale și s-a dus mingea aia albă direct în poartă. Ei zic că așa era planul, schema, că era pe foaie da’ a fost pur noroc, că doar nu-i Barcelona, ce naiba acum? Hughes își face bagajele și pleacă curând de la Fulham.

Ieri eram ușor consternat la aflarea veștii că Moyes (Everton) și-a luat traista și a plecat, dar cică e doar un zvon stupid. Mno, mai face și Sky Sports nițel cancan. La urma urmei n-are de ce să-și dea demisia, e doar la 3 puncte în spatele lui Liverpool și la vreo 19 de Manchester.

Liverpool. Joacă prost, fără Gerrard joacă și mai prost. Sâmbătă omul meciului a fost Raul Meireles – dacă nu s-ar fi accidentat în prima repriză (de, a fost înlocuit de Stevie). Davies, Kevin nu Mark a deschis scorul petnru Bolton, Torres și într-un final fericit pentru mine, Joe Cole au adus victoria pentru cormorani. Lucas e înlocuitorul perfect pentru Mascherano – nici ăsta nu știe că mingea se bagă în poartă; Johnson încă nu s-a prins că fundașul mai și deposedează adversari; Kuyt e vinovat pentru degradarea gazonului de pe Anfield, în timp ce N’Gog primește premiul pentru „grădinarul începutului de an”.

Chelsea vs. Villa. Nu mai zic nimic că se supără Manu, dar tulai doamne, ăștia n-au nimic în cap. Rezumat: a dat Lampard, a egalat Young (ambii din penalty), a făcut 1-2 moș Heskey, a egalat Drogba, 3-2 a făcut Terry (gol cu piciorul), dar a egalat rapid Clark. Așa că nu s-a supărat nimeni.

Restul a fost istorie, meciuri jucate la o singură poartă. Mno, cafeaua voastră cum a fost?

Social Share Counters

3 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Buna cafeaua ! Frumos articolu si superbe meciurile. Adica Chelsea – Villa ca doar ala am apucat sa-l vad. Numa’ bine ca nu mai urlasem de ceva vreme ca descreieratu’ la goluri date-n minutu’ 90.

  2. tu de fericire, Manu de suparare. eu sunt impartial, m-am bucurat de un arbitraj placut :))

  3. Numa io stiu cat sufar, de la o vreme, pentru Chelsea asta, trazni-o-ar… ca de cateva etape nu mai batem pe nimeni.

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>