HomeAnalize › Pariuri sportive online (P)

Pariuri sportive online (P)

Microbist fiind şi foarte mare împătimit de pariuri sportive online şi offline de asemenea, nu trece un weekend fără să las câte 5-10 lei la agenţia de pariuri. Mi-a intrat în sânge deja, a ajuns să-mi fie un viciu de care nu mă pot despărţi. Nu există zi lăsată de la Dumnezeu în care să nu fac o vizită agenţiei sau să deschid aplicaţia uneia online pentru a mai încerca un bilet. Şi încă unul, şi încă unul, şi încă unul…

Chit că nu câştig tot timpul, iar de multe ori ajung să mă stresez şi să mă consum foarte tare din cauza rezultatelor dorite, care nici cum nu vor să iasă aşa cum vreau eu :D, îmi place să joc şi nu cred că voi renunţa, cel puţin nu încă, chiar dacă am avut de multe ori de gând să o fac. Când pariez pe câteva meciuri parcă am şi mai multe motive să le urmăresc live mult mai atent, să observ jucătorii care sunt în formă, să studiez clasamentul şi evoluţia echipei în meciurile anterioare, iar în aşa fel îmi fac o imagine despre echipa respectivă şi felul cum joacă ea. Toate astea mă fac să dau verdictul final.

În pariuri sportive contează foarte mult să ştii cu cine joci şi în cine îţi bagi banii, iar prin a ştii pe cine să pariezi mă refer la faptul că e bine să cunoşti absolut totul despre întreg campionatul. Jucători, golgeteri, câţi antrenori s-au perindat pe la un club, câte meciuri a câştigat/pierdut o echipa, câte egaluri a făcut alta. Bine, contează şi cum ţi-e norocul, să nu fim ipocriţi, dar sfatul acesta îl dau tuturor care pariază sau au de gând să parieze. Unii râd de mine când mă văd cum urmăresc clasamente, rezultatele unei echipe din ultimele 5 meciuri, mă agit să găsesc cote bune şi urmăresc weekend de weekend câte cinci-şase meciuri concomitent.

Un meci nu seamănă cu altul, iar când o echipă câştigă săptămâna aceasta, nu putem fi siguri că va repeta isprava şi săptămâna viitoare, dar e un mare plus şi o şansă uriaşă de a-ţi ieşi biletul să ştii în ce formă se prezintă formaţia pe care mizezi şi cum se descurcă sezonul acesta.

Ne învârtim printre clasamente din fotbal, analize, tips & tricks, cote bune, dar cu toate că nu avem garanţia că ne va ieşi combinaţia de pe un bilet, fotbalul rămâne frumos tocmai pentru că e mereu plin de surprize, uneori plăcute, alteori neplăcute.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>