HomeCârcoteli sportive › Mulţumim, Lucian!

Mulţumim, Lucian!

Nu a fost să fie să ieşi învingător din partida cu Froch, dar îţi mulţumim că ne-ai redat mândria de a fi român.

Îţi mulţumim că ne-ai făcut să facem nopţi albe la meciurile tale şi să stăm cu sufletul la gură pentru o competiţie sportivă, la fel cum o făceau cei care au prins vremurile de aur ale Generaţiei lui Hagi.

Îţi mulţumim că ne-ai dat încă un motiv să strigăm cât ne ţin plămânii al nostru triumfător “Hai România”. Avem tot mai puţin motive să facem asta, din păcate.

Îţi mulţumim că ne-ai făcut să simţim emoţii şi acel fior rece pe şira spinării în timpul intonării imnului.

Îţi mulţumim că nu ai uitat de unde ai pornit.

Îţi mulţumim că nu ţi-ai pierdut modestia şi caracterul.

Şi poate că nu mai ai centura, dar datoria morală faţă de România ţi-ai făcut-o şi sunt convins că nu vei sta mult fără ea şi va reveni acolo unde stă cel mai bine, pe umărul tău. Pentru că eşti un învingător. Şi ne-ai dovedit deja acest lucru.

Greşelile de la Nottingham te privesc pe tine, tu le analizezi şi le repari împreună cu staff-ul tău, eu mă simt extrem de onorat că sunt contemporan cu tine.

Lucian, pentru mine eşti un erou, un model de urmat pentru copiii mei. Mă înclin!

credit foto
Social Share Counters

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Domne, nu cred ca Bute trebuie ridicat chiar la rangul de idol. Mai are de facut si de demonstrat pentru a ajunge acolo. Ali, Frazier sau Foreman pot fi idoli (chiar si Tyson cu cateva amendamente). Dar Bute mai trebuie sa treaca prin fenomen.

  2. M-am referit la un model mai mult, un model pentru tineri, care a dovedit ca prin multa munca, antrenament intens si perseverenta a ajuns unde a ajuns. Nu e nicio indoiala ca Bute va ajunge candva si un IDOL pentru generaţia de mâine. :)

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>