HomeCârcoteli sportive › Mancini: “Cu van Persie, United este favorită la titlu”

Mancini: “Cu van Persie, United este favorită la titlu”

Revine duelul dintre cele două echipe ale oraşului Manchester. În acest sezon şi Chelsea şi Arsenal vor fi pretendente la titlu. Potrivit antrenorului lui City, transferul olandezului la curtea lui Ferguson schimbă echilibrul de forțe din Premier League

Duelul care a ţinut anul trecut cu sufletul la gură întreaga Premier League până în ultima etapă se va repeta şi în acest sezon. Din partea albastră a oraşului Manchester, ca în fiecare an, antrenorul “Cetăţenilor” lansează provocarea cu cel mai mare respect: „Manchester United va fi favorită la titlu şi în acest sezon, aşa cum a fost în ultimii 20 de ani. Este adevărat că noi suntem campionii în exercițiu, însă Manchester United este echipa cea mai tare din campionat, mai ales acum că l-a adus pe Robin Van Persie. Olandezul este un jucător foarte bun şi va forma un cuplu perfect în atac cu Rooney”. Mancini ţine să precizeze că Manchester City nu a avut niciodată un interes concret faţă de olandez: „Avem deja patru atacanţi, iar în ciuda faptului că este un atacant bun, nu ar fi avut loc în gruparea noastră în acest moment”.

Robin Van Persie ar putea îmbrăca tricoul lui Manchester United pe gazon deja în meciul din Premier League contra celor de la Everton de luni. În schimb, Manchester City, care nu a făcut prea multe în această vară din punct de vedere al transferurilor, va debuta duminică împotriva noii promovate, Southampton.

Pe lângă cele două echipe din Manchester care se pare că vor domina campionatul și în acest sezon, mai răsare o pretendentă la titlu, și adică Chelsea. Londonezii care au câștigat anul trecut Liga Campionilor au investit 60 de milioane de lire pentru a-i achiziționa pe Oscar, Hazard și Marin, mijlocași ofensivi. Clubului nu îi lipsesc resursele financiare, însă Di Matteo nu va avea o viață ușoară dacă nu va reuși să-i valorizeze la maxim pe noii sosiți. Sezonul celor de la Chelsea a început cu o înfrângere în FA Community Shield (Supercupa Angliei), însa în campionat speră să se refacă pentru a debuta cu dreptul.

În urma celor de la Chelsea le regăsim pe Arsenal și pe Liverpool. Tunarii vor debuta contra lui Sunderland, în timp ce Cormoranii vor da piept cu West Bromwich Albion. Arsenal a trebuit să renunțe la van Persie, însă i-a achiziționat în schimb pe Podolski și pe Giroud. Liverpool nu a fost foarte activă în perioada de transferuri, însă nu se știe niciodată, Cormoranii le-ar putea crea dificultăți celorlalte echipe și fără să fi cumpărat un jucător de top.

 

Pentru cele mai bune cote la pariuri sportive online va invităm sa vizitați bet365.com

Social Share Counters

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Si cu linia aia de fundasi nu mai e favorita. Mancini spune si el, ca sa nu taca, insa RvP nu rezolva problemele lui SAF.

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>