HomeCompetitiiLiga lu' Mitica › Galamaz, primul dinamovist în Ghencea

Galamaz, primul dinamovist în Ghencea

Steaua i-a dat lui Dinamo diamantele cele mai preţioase pe care le-a avut în cutia cu bijuterii la acea vreme. Ajunşi în Groapă, jucători ca Ionel Dănciulescu, Andrei Cristea şi Gabi Boştină (ulterior ajuns la U Cluj) au explodat şi au devenit jucători importanţi la Dinamo şi “câini până la moarte”. Iată că a venit rândul lui Dinamo să trimită un jucător spre Steaua, via Urziceni. George Galamaz a ajuns în Ghencea! Câinele renegat de Dinamo este văzut la Steaua ca un mare jucător. Şlefuit bine de Dan Petrescu şi netezit de Ronny Levy, Galamaz bifează un record pe care nimeni încă nu l-a reuşit. Primul jucător care joacă pentru toate cele patru echipe bucureştene, Sportul, Rapid, Dinamo şi Steaua.

Galamaz, primul jucător care a trecut prin curtea lui Dinamo ajunge la Steaua. E un plus pentru apărarea destul de cârpită a roş-albaştrilor.

Foto: prosport.ro
Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>