HomeCompetitiiCampionatul Mondial › Foşnetul gonflabilei mai tare ca vuvuzeaua

Foşnetul gonflabilei mai tare ca vuvuzeaua

În timp ce-mi pierdeam timpul urmărind un meci total neinteresant, aflându-mă în fotoliul gonflabil în formă de minge de fotbal, cumpărat cu 30 lei de pe net, am realizat că foşnetul provocat de fotoliu acoperă lejer sunetul vuvuzelei. Urmăream meciul pentru că, după logica mea, din moment ce am pus nişte bani pe două, trei meciuri ar trebui să le văd, ca să văd cu ochii mei dacă am avut dreptate ori ba.

Sincer acuma, la ce vă gândeaţi când aţi văzut cuvântul gonflabilă în titlu? Măi, pişicherilor, numai la prostii vă merge mintea.

Ca să ne scoatem investiţia în noi pe care am făcut-o de la primul meci al campionatului mondial şi până în momentul de faţă, despre bere vorbim aici doar nu sesiuni de shopping prelungite, a trebuit să facem un efort financiar şi să băgăm la pariuri. Pe meciurile de azi. Victorie Olanda cu Japonia – checked, victorie Australia cu Ghana – parţial checked, s-a terminat egal şi victorie Camerun cu Danemarca – n-am nimerit, au bătut danezii.

Facem abstracţie de comentariile inteligente de genul, de ce ai băgat pe aia şi nu pe cealaltă, că eu băgam pe aia şi câştigam. Bravo, şi de ce n-ai băgat? Dacă aşa am crezut eu că va fi, ce ai tu de acolo?

Când te uiţi la meci dintr-un fotoliu gonflabil ai tendinţa să te foieşti mult pentru că aluneci şi ai impresia că vei da cu dosul de podea Mai ales când scorul nu devine cel aşteptat de tine şi echipa în care ţi-ai băgat banii nu se ridică la aşteptările tale. Şi te tot ridici, te mişti, te agiţi, moment în care sunetul rezultat din frecarea posteriorului tău şi muşama acoperă minunatul sunet provocat de vuvuzele. Idee de business?

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>