HomeCârcoteli sportive › Demonstraţie de campion adevărat à la Phill Taylor

Demonstraţie de campion adevărat à la Phill Taylor

Legenda vie a darts-ului profesionist, Phill Taylor, a încheiat meciul din cea de-a doua săptămână a turneuluiPremier League din Aberdeen, împotriva oponentului său aflat la debut, Kevin Painter, cu celebrul nine-dart– închiderea unui meci de darts din trei ture (9 lovituri) – considerată de profesionişti cea mai grea finalizare de atins.

La pauză, Painter avea să conducă cu 4-2, dar cum un mare campion are întotdeauna mai mulţi aşi în mânecă care pot decide o partidă, aşa şi Taylor, care, parcă de nicăieri venite acele lovituri, în runda cu numărul 10 a închis meciul la 147, cu o triplă de 20, triplă de 17 şi dubla de 18 pentru o victorie de mare campion terminată cu scorul de 8-5. Începutul rundei 10 a fost fulminant pentru Taylor, a deschis cu un 180, a continuat cu un 174, ca apoi să încheie apoteotic la 147. Demonstraţie de darts adevărat. Să ne închinăm în faţa maestrului.

Englezul în vârstă de 51 ani are 15 titluri mondiale şi peste 150 de turnee profesioniste de darts la activ, i se spune “The Power” şi intră în scenă pe melodia cu acelaşi nume a germanilor de la Snap!

Să privim un nine-dart de excepţie. Long live the legend!

foto: zimbio.com
Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>