HomeCompetitiiLiga lu' Mitica › Cu un prinţ nu se face primăvară

Cu un prinţ nu se face primăvară

Dinamo e în colaps financiar, cred că e evident pentru toată lumea. Se vede din transferurile pe care nu le-au mai făcut de câţiva ani, iar cele pe care le-au făcut au fost cu jucători liber de contract din ligile inferioare din campionate mediocre. S-au despărţit de simbolul Niculescu, de Boştină care chiar juca fotbal la echipa aia, de Matache aflat într-o creştere de formă după episodul Liberec. Acum şi de, hai să-i zicem, perla din Ştefan cel Mare, Adrian Cristea, deşi e un pic exagerat termenul. Conform ultimelor informaţii apărute, Cristea Adrian e jucătorul lui “U” Cluj. Walter a luat tot ce-i bun de acolo, şi bine a făcut pentru că la Dinamo orice jucător se distruge psihic.

Fac pariu pe ce vreţi voi că în retur Prinţu va exploda la “U” Cluj şi-l va face pe Borcea să regrete că l-a lăsat să plece atât de uşor. La fel cum îl regretă acum pe Niculescu, sunt sigur de asta.

Problemele au făcut-o pe Dinamo să recurgă la soluţia asta, când ai datorii care se ridică la câteva milioane de euro către stat şi foşti acţionari, jucători, probabil şi antrenori trebuie să faci ceva imediat altfel rişti să te desfinţezi. Soluţia extremă a fost să renunţe la unul din cei mai buni jucători pe care-i avea la ora actuală. O fi indolent, nu făcea faza defensivă, dar câte meciuri decisive a rezolvat aproape de unul singur? Credeţi-mă, nimeni nu ar fi vrut să-l vândă, dar a fost nevoie. Momentele disperate cer măsuri disperate…

Cel mai probabil Torje va fi următorul, e greu să-l mai ţină. Niculae a plecat şi el. Mai urmează Andrei Cristea care nu duce nici el lipsă de eforte.

Revenind la Universitatea, rămân la părerea că încă echipa nu e completă, iar deocamdată cu un prinţ nu se face primăvară, dar sper din tot sufletul să vedem o nouă echipă în 2011, cu altă mentalitate în special.

Social Share Counters

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Acum chiar mentalitatea nu cred că va fi alta. Va fi cam aceeaşi echipă lentă cel puţin de la mijloc în sus(cu apărarea e de văzut, dar mari speranţe nu am) cu câteva individualităţi care ies în evidenţă, de la anul cu una în plus.

    Sunt încrezător într-o salvare de la retrogradare şi în faptul că Ionuţ Badea va fi lăsat să-şi facă treaba aşa cum a fost susţinut şi Pană după primele rezultate.

  2. Ca sapca rosie am speranta ca echipa se va prezenta mult mai bine in retur :) Atat zic.

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>