HomeFotbal european › Cu Barton la-naintare

Cu Barton la-naintare

E greu să debutezi într-un sezon nou, într-o echipă nouă, la un total alt nivel fotbalistic și să evoluezi foarte bine. Nea’ Gervais Yao Kouassi sau cum se alintă singur, Gervinho, a făcut-o de oaie când era mai mare nevoie de el. Să joci bine trei sferturi de meci nu e ușor în prima etapă, dar când cele aproape 75 minute sunt primele jucate în Premier League, ei bine, te abții de la prostioare.

Sâmbătă m-a pufnit ușor râsul când l-am văzut pe Barton. Încă de la începutul meciului am spus că unul, dacă nu mai mulți tunari vor avea de furcă cu Joey „cel nebun”. Sunt convins că Pardew știa lucrul ăsta mai bine ca oricine, căci, nu-i așa, e bine să-ți cunoști chiar și posibilii dușmani. Să-mi spună mie antrenorul coțofenelor că nu s-a distrat și el când Gervinho a primit roșu direct, avertizare care înseamnă fix 3 etape de suspendare pentru Gervinho.

Rezultatele pălmuirii dintre englez și ivorian sunt clar în favoarea băștinașului: 1 punct asigurat pentru echipă, 3 etape suspendare pentru Gervinho (cormoranii sunt mulțumiți, știe el Barton ceva).

http://www.dailymotion.com/video/xkizj5_newbartonincident_news

Stoke City și Sunderland

Niște încurcă lume în fiecare sezon. În cele două echipe sunt adunați cei mai ciudăței jucători din Premier League, doar prietenul Joey lipsește. Roy Delap e incapabil de a juca fotbal, dar bate orice out până-n careul advers de nu mai știi ce-a fost, out sau corner. Pennant fuge, mai puțin ca-n tinerețe, dar încă centrează bine. Cei doi, combinați într-un singur om, ar face un fotbalist bun.

Huth rămâne același distrugător de glezne, iar Ferdinand, fratele, tot o tânără speranță a rămas. Doar că-i bătrân acum.

Swansea și Aguero

Debut fain, a provocat o grămadă de laude la adresa lui Aguero. Că ce bun e el, cum au luat cormoranii țeapă luându-l pe Carroll pentru aceași bani. Nici nu-i greu să debutezi cu singura echipă din Premier League care nici măcar nu-i din Anglia, cu singura echipă din lume care se apără într-o singură linie ori cu singura echipă care a decedat complet în minutul 50. Da, Swansea a început frumos meciul, au făcut o primă repriză mult peste așteptări, dar Mancini are milioane de lire pe banca de rezervă.

Vin niște meciuri mai serioase pentru City, să nu ne hazardăm acum, vedem cine-i bun prin erapa a IV-a.

În altă ordine de idei, Robbie a pecat în Los Angeles la Galaxy. Robbie ca în Robbie Keane.

Social Share Counters

1 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Două despre Premier League | Marius Balaban

    […] în același timp, analize subiective. Pe sportcaffe am nevoie și de ajutorul tău, ajutor de fan. În primul post din sezonul 2011/2012 l-am ironizat ușor pe Gervinho, am lăudat prostia din Barton și l-am adus […]

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>