HomeConcursuri › Concurs: Cine câştigă Cupa Mondiala?

Concurs: Cine câştigă Cupa Mondiala?

Iată că a venit timpul să dăm şi noi un premiu, dacă tot am lansat site-ul ăsta la apă, măcar aşa, de casă nouă cum se zice. Sportcaffe pune la bătaie o sticlă de vin franţuzesc, Chateau Gloria – Saint Julien, din 2004 pentru cel care ghiceşte cine câştigă Cupa Mondială din “Africa de Sud”.

Nu mă pricep la ani să vă zic dacă 2004 a fost un an bun din punct de vedere al vinurilor, dar vă pot spune că “Chateau Gloria” e un vin excelent. E sigilat, nu a fost desfăcut deloc şi vine într-o frumoasă cutie de lemn special făcută pentru aşa ceva.

Lăsaţi un comentariu mai jos cu echipa care credeţi că va câştiga CM 2010 şi v-aţi ales cu o sticlă de vin pe care să o savuraţi împreună cu prietenii. Dacă vor fi mai mulţi care nominalizează aceeaşi echipă vom face o tragere la sorţi filmată iar norocosul se va alege cu premiul.

Concursul durează fix o săptămână, adică din momentul ăsta şi până pe 19 iunie ora 23:59! Premiul va fi dat pe 11 iulie, imediat după finală!

Sper să nu creadă nimeni că promovăm viciile sau că încurajăm oamenii să o ia pe căile alcoolului. Nici vorbă. E doar un premiu simbolic. Participaţi pe riscul vostru, dar să nu auzim voci pe la spate că Sportcaffe e de vină pentru cearta pe care aţi avut-o cu consoarta. Nu băgaţi Sportcaffe la mijloc, vă rog.

PS1: Ca o rugăminte, puneţi o adresă de e-mail validă pentru a putea fi contactaţi în caz că sunteţi câştigător.

PS2: Şi nu încercaţi să umblaţi cu  şmecherii postând de mai multe ori echipe diferite pentru că nu ţine. Puteţi intra cu o singură echipă în concurs, nu mai multe.

Baftă!

Social Share Counters

6 Comments.[ Leave a comment ]

  1. Spania!!!

  2. […] lăsăm pălăvrăgeala deoparte şi să dăm odată premiul pe care l-am promis celui care spune cine câştigă Cupa Mondială. 3 persoane au mers pe mâna Spaniei, aşa că mă […]