HomeAnalize › Cine te crezi MM Stoica?

Cine te crezi MM Stoica?

Presa sportivă are un nou subiect: MM Stoica vs. Narcis Răducan.

Cel care s-a autointitulat cel mai bun manager de fotbal din România e implicat într-un nou scandal. După ce directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, declara că Mihai Stoica e responsabil de rezultatele proaste ale echipei din acest sezon, „cel mai bun manager din ţară” i-a răspuns într-o emisiune pe GSP TV.

Stoica spunea că el e cel care l-a adus pe Răducan în fotbal şi acum acesta „muşcă mâna care l-a hrănit”.

Mi-a atras atenţia următorul fragment din declaraţia lui MM: „Dă în patron Narcis, aşa de rebel a ajuns? E mare îndrăzneală dacă dă în patron. Hai să vă spun care e treaba cu «Forrest Gump», ăsta. Când l-am făcut director sportiv la Urziceni nu avea nicio treabă. Acum încearcă să demonstreze că face şi el ceva pentru banii câştigaţi la Steaua. Dacă s-a legat de strategie, înseamnă că dă în patron şi mă miră asta. Patronul a făcut strategia. Eu am făcut propuneri, dar el a făcut-o.”

Acum, MM încearcă să-i atragă atenţia lui Becali, ca acesta să-l dea afară pe Răducan. Deci patronul Stelei nu poate greşi? Păi cine e Becali de nu poate fi criticat sau tras la răspundere? Desigur la Steaua se poate întâmpla orice, acolo Gigi „taie şi spânzură” din moment ce consideră că echipa e „jucăria” lui. Dar tu, Mihai Stoica, ca manager la o echipă, ai contribuit la strategie, din moment ce propuneai jucători! Spui că, Narcis Răducan dă replici obraznice, dar tu ce-ai făcut întotdeauna şi ce faci şi acum?  Tu care ai promis că nu te mai întorci niciodată la Steaua, care scrii pe blogul tău, că „mai bine mor în picioare decât să trăiesc o viaţă în genunchi”, crezi că ai întotdeauna dreptate, că tu mai ai cuvânt de onoare?

Nu ţi-a plăcut că a trebuit să pleci de la Steaua, şi acum acuzi, ca alţii să fie îndepărtaţi pentru a te reîntoarce tu, marele manager… care nu are loc de muncă, oare de ce, din moment ce e expert în fotbal?

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>