HomeCârcoteli sportive › Chelsea l-a luat pe Schurrle, dar renunta la Cavani

Chelsea l-a luat pe Schurrle, dar renunta la Cavani

Stiri si pariuri Premier League: Chelsea l-a transferat pe Andre Schurrle, dar renunta la Edinson Cavani si s-ar putea orienta spre Robert Lewandowski  

Portughezul Jose Mourinho a reusit sa aduca primul jucator in noul sau mandat de la Chelsea, iar acesta este atacantul german Andre Schurrle de la Bayer Leverkusen. Acesta are 22 de ani si a marcat 23 de goluri in cele 83 de meciuri jucate pentru Bayer Leverkusen in ultimele doua sezoane. Si in nationala Germaniei a reusit sa marcheze 7 goluri in cele 24 de selectii. Pentru aducerea lui Andre Schurrle, Chelsea a platit 22 de milioane de euro clubului german.

Clubul londonez mai vrea sa aduca un atacant, iar principala tinta era uruguayanul Edinson Cavani de la Napoli. Chelsea a facut o oferta de 42,5 milioane de lire sterline, dar presedintele echipei italiene, Aurelio De Laurentiis a refuzat-o pe loc. Clubul italian a anuntat insa ca refuza orice negocieri, iar cine-l vrea pe Edinson Cavani va trebui sa plateasca clauza de reziliere de acestuia, aproximativ 53 milioane lire sterline. Astfel in cursa pentru achizitionarea uruguayanului par sa ramana Manchester City si Real Madrid.

In conditiile in care nu-l pot lua pe Cavani, cei de la Chelsea se vor orienta spre alti atacanti, printre care si polonezul Robert Lewandowski de la Borussia Dortmund. Potrivit unor stiri pariuri Liga Campionilor, Robert Lewandowski este cel care l-a eliminat practic pe Jose Mourinho in acest sezon in semifinalele competitiei. Polonezul a marcat toate cele patru goluri din victoria cu 4-1 de acasa a Borussiei Dortmund in fata celor de la Real Madrid. Pretul cerut de Borussia Dortmund pentru atacantul de 23 de ani este de 25 de milioane de euro.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>