HomeCârcoteli sportive › Ce să caute CFR Cluj pe Cluj Arena?

Ce să caute CFR Cluj pe Cluj Arena?

Între două vizite la tribunal pentru fapte de bună purtare, domnul Paszkany mai dă câte o declarație prin presă despre echipa pe care o patronează, CFR Cluj, sau să zic mai bine echipa de pe urma căreia și-a îngrășat serios conturile. Declarațiile dânsului sunt așa, să mai atragă atenția asupra sa și să nu uităm noi cine e patronul. Ca de pildă, declarația în care a dat de înțeles că CFR Cluj ar putea evolua cândva pe Cluj Arena, dacă interesul e foarte mare la anumite meciuri. Care meciuri? Cu Gazul sau Victoria Brănești poate.

Interes? Care interes? CFR nu a fost în stare să umple un stadion de 28 de mii de locuri la un meci de Liga Campionilor și a fi în stare să umple unul de 35 de mii? Să fim serioși. E inutil să vorbim de interes, mai ales după revenirea Universității, echipa fanion a orașului, în primul eșalon cu gânduri mari de performanță în viitor. E bine pentru sportul clujean să existe două stadioane construite la nivelul UEFA, e un plus și pentru oraș, dar și pentru fotbalul românesc în general. Problema e că doar o echipă văd să joace pe Cluj Arena – Universitatea Cluj – s-o lăsăm pe aia cu, e făcut din bani publici și toate echipele din oraș ar trebui să joace pe el. Da, toate echipele care NU au un alt stadion realizat după ultimele norme UEFA, ele da, unde CFR nu se încadrează. Nu vorbește doar U-istul din mine, vorbește și realistul. CFR va umple Cluj Arena când a face plopu pere și or zbura porcii, asta presupunând că va ajunge vreodată să joace pe el.

Nu înțeleg de unde dorința asta a conducerii feroviarilor de a juca pe stadionul Municipal când stadionul privat din Gruia este mult prea încăpător pentru câți suporteri vor mai urca dealul în viitor pentru a o urmări pe CFR în acțiune.

Social Share Counters

2 Comments.[ Leave a comment ]

  1. daca nu ma insel, de la anu nu mai intra in “standarde”…

  2. ce, gruia? posibil, n-am auzit…

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>