HomeCârcoteli sportive › Când te bucuri ca un copil

Când te bucuri ca un copil

Obosit fiind după o jumătate de drum spre Pietrele lui Solomon și după aproximativ 500 de poze efectuate cailor din Coborârea Junilor, meciul dintre Arsenal și Manchester United a părut o ocazie bună pentru a mai trage un pui de somn în scaunul din biroul Sportcaffe.

E poate pentru a mia oară când mă înșel rău de tot și asist la un meci chiar interesant. Interesant din punctul de vedere al cormoranului vesel care nu vrea ca United să câștige. După câte miștouri s-au făcut la adresa tunarilor în ultimul timp m-aș fi așteptat să văd un Arsenal bine așezat în teren, dar nu cu prea multe tentative ofensive. Norocul microbistului ca nu-s eu Wenger.

Arsenal a învins într-un meci în care Manchester nu a contat aproape deloc, intr-un fel de one sided game. Ramsey a marcat singurul gol al meciului în minutul 56 și m-a făcut să sar cu picioarele pe scaunul branduit Sportcaffe de fericire. Sunt tare convins că așa ar fi făcut până și minimogulul Vasile dacă nu s-ar fi aflat în vacanță.

Brusc, acum că Chelsea a revenit la doar 3 puncte în spatele roșiaticilor iar la sfârșitul săptămânii avem chiar Manchester United – Chelsea, campionatul ăsta al englezilor a devenit din nou tare interesant. Dacă cumva se mai îndoia cineva că ar fi așa.

În altă ordine de idei, Liverpool a impresionat iar. No așa mă bucur eu uneori.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>