HomeCârcoteli sportive › Avancronica El Clasico – “Real Madrid – Barcelona”

Avancronica El Clasico – “Real Madrid – Barcelona”

Ne aşteaptă un meci de totul s-au nimic diseară în El Clasico Real – Barca, ora 23:00 – ora României. Ambele echipe pornesc ca şi favorite, ca-ntotdeauna, dar Real are un avans de 3 puncte faţă de Barcelona, care într-un fel îi dă aripi pentru a se desprinde la şase diferenţă şi să-şi asigure oarecum o vacanţă de iarnă liniştită.

Cred că ne aşteaptă un recital de goluri în ambele porţi, o demonstrează rezultatele înregistrate în ultimele 5 partide, ambele marcând mult. Va câştiga echipa mai pragmatică, determinată şi bine organizată.

Ultimele 5 meciuri ale Realului

Sporting Gijon – Real Madrid 0-3
Real Madrid – Atletico Madrid 4-1
Valencia – Real Madrid 2-3
Real Madrid – Osasuna 7-1
Real Sociedat – Real Madrid 0-1

Ultimele 5 meciuri ale Barcei

Barcelona – Rayo Vallecano 4-0 (meci restant)
Barcelona – Levante 5-0
Getafe – Barcelona 1-0
Barcelona – Real Zaragoza 4-0
Athletic Bilbao – Barcelona 2-2

Forma bună a trupei lui Mourinho din ultimele 5 victorii consecutive îi dă un avantaj moral, spre deosebire de doar 3 victorii în ultimele 5 partide pentru Guardiola şi ai lui.

Să fie oare anul acesta anul Madridului în Primera? Oare va reuşi Mourinho să oprească hegemonia Barcelonei în Spania? Orice e posibil în fotbal, dar să nu ne bazăm pe cifre şi statistici şi să credem că dacă Barcelona a făcut două meciuri proaste, nu mai e văzută ca şi favorită. Barcelona e o echipă formată din jucători geniali care pot face diferenţa oricând şi au destui aşi în mânecă ca să ne surprindă în orice meci, cu atât mai mult într-un el clasico. La catalani nu trebuie luată în calcul evoluţia lor în meciurile anterioare pentru că este o echipă extrem de complexă şi bine organizată care rupe ritmul într-o partidă şi înclină decisiv posesia spre ea cu acel deja devenit celebrul joc de pase numit tikitaka.

Pronosticul meu pentru deseară: un 3-2 spectaculos pentru Real Madrid. Cred că e timpul să mai câştige şi Madridul în faţa Barcei.

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>