HomeCompetitiiCampionatul Mondial › Argentina dispune de Ecuador, Chile surprinde la La Paz!

Argentina dispune de Ecuador, Chile surprinde la La Paz!

În cea de-a cincea etapă a calificărilor la CM 2014 din Brazilia, Argentina a dispus de Ecuador cu scorul de 4-0 și a devenit lidera indiscutabilă a grupei. Messi a înscris un gol și a contribuit la celelalte, înscrise de Aguero, Higuain și Di Maria. Chile a trecut de Bolivia, scor 2-0, mulțumită golurilor lui Aranguiz și Vidal. Uruguay-ului nu i-a ajuns golul lui Forlan și a fost egalată de Venezuela (1-1)

Știri fotbal din America de Sud: Înving Argentina și Chile, în timp ce Uruguay și Venezuela obțin câte o remiză. Iată rezultatele confruntărilor din America de Sud din cadrul celei de-a cincea etape a calificărilor la Campionatul Mondial din Brazilia din 2014.

Messi își conduce echipa spre o victorie zdrobitoare (scor 4-0) asupra naționalei din Ecuador pe stadionul Monumental din Buenos Aires. Vedeta Barcelonei și-a pus semnătura pe această victorie prin cel de-al treilea gol, însă și prin contribuția la toate celelalte. Doisprezece minute le-au fost suficiente gazdelor pentru a înscrie 3 goluri împotriva naționalei din Ecuador. Scorul a fost deschis de către Sergio Aguero în minutul 20, iar Higuain l-a majorat zece minute mai târziu, după ce Messi a dispus de trei fundași adversari. Atacantul Barcelonei a înscris apoi cel de-al treilea gol (minutul 32), iar di Maria l-a înscris în repriza secundă (minutul 76) pe acela care a stabilit scorul final la 4-0.
Messi a fost surprins de căldura suporterilor: „Încercăm întotdeauna să fim aproape de suporterii noștri, iar căldura lor în acest meci a fost extraordinară. Trebuie să continuăm tot așa, uniți până la sfârșit”, a declarat atacantul argentinian.

Mulțumită acestei victorii, Argentina a preluat conducerea grupei de calificare a Americii de Sud cu 10 puncte, având un avantaj de +1 punct asupra lui Chile. Uruguay, care a disputat cu un meci mai puțin și Venezuela se află amândouă pe locul 3, cu 8 puncte. Argentina se va odihni în următoarea etapă a calificărilor și va disputa un meci amical cu Brazilia în Statele Unite.

Naționala lui Chile a surprins în Bolivia, dispunând în deplasare de adversari, scor 2-0. Naționala „Roja” a obținut așadar o victorie importantă în capitala Boliviei, situată la 3600 de metri altitudine, un „mic detaliu” care le dă de furcă și echipelor mai mari. Chile a deschis scorul în minutele de prelungire ale primei reprize prin Charles Aranguiz, iar mijlocașul lui Juventus, Arturo Vidal l-a majorat după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică datorită eliminării lui Luis Gutierez.

În schimb, Uruguay a încetinit pasul datorită remizei de 1-1 realizată contra Venezuelei la Montevideo. Gazdele au trecut în avantaj în minutul 38 prin jucătorul lui Inter, Diego Forlan, iar când victoria părea asigurată, Venezuela a egalat prin Salomon Rondon (minutul 84).

Pentru toate cotele la pariuri sportive pentru Euro 2012 vizitați bet365.com

Social Share Counters

Leave a Comment

NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>